Me kävimme JoJon ja hänen miehensä kanssa pizzalla ja jälkkäriksi tulimme meille syömään jäätelöä. Tein aamulla itse jäätelön ja mikä parasta, tämä versio ei tarvitse jäätelökonetta. Meillä kun ei sellaista ole. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ihan hurjan helppoa jätskiohjetta!!
Kermajäätelö
5dl vispikermaa
0,5-1dl kondensoitua maitoa
Vaahdota kerma melko kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon "maito".
(Minä laitoin tänään reilun desin ja se oli meidän makuun hiukan liian makeaa.)
Laita enintään 4 tunniksi pakastimeen.
Herkuttele heti :)
Meillä sitä syötiin itsetehdyn kinuskikastikkeen kanssa. Kombo oli hyvin makea,
mutta tuoreiden mansikoiden tai raparperikompotin kanssa aion kokeilla heti,
kun se on mahdollista. Luulen, että se on taivaallista!! Makuaineen
voi sekoittaa kerma-maitomassaankin, ei sen aina tarvitse olla "vaniljaa".
Kondensoidusta maidosta saat helposti "kinuskikastiketta", kun keität purkkia vedessä
vajaa 2 tuntia. Poista purkista ensin etiketti. Laita niin paljon vettä kattilaan, että purkki peittyy.
Anna jäähtyä hetki ennen purkin avaamista.
Ja ennenkuin ihan kokonaan unohdan, niin Red Velvet-cupcaken ohjeen löydät täältä!
Nähdään rakkaat, Jenny
Tosi namilta näyttää! En olekaan koskaan tehnyt itse jäätelöä, pitäisköhän uskaltautua kokeilemaan?
VastaaPoistaIhan ehdottomasti KYLLÄ!! Tämä ohje on niin helppo ja hyvä, että suosittelen kokeilemaan!! Ja tosiaan 4 tuntia pakkasessa on maksimi, niin hassulta kuin se kuulostaakin. Silloin jätski on ehdottomasti parhaimmillaan! Sen jälkeen siitä tulee liian kovaa ja rakennekin jotenkin muuttuu. JA tällä ohjeella Sinulla ei tarvitse olla sitä konetta!
PoistaIhanat jätsiannokset. Tosi hellepäivän ruokaa :)
VastaaPoistaNiin on ja jotenkin ihanan vaniljaista, vaikkei vaniljaa ohjeessa olekaan!
Poista