valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Juhlat

Tämä viikko hujahti taas niin, että hyvä kun pysyin perässä! Tuo "lapsi" aloitti rippikoulun ja minä olen vaihteeksi leiponut :) Meillä mietitään nyt jo talven laskettelurippileiriä. Ja konfirmaatiopäivä näin ollen on 4.toukokuuta. Huoh.
Tänään vietettiin pojan 14v. synttäreitä meidän kaikkein lähimpien kanssa. Meillä tarjottiin lohikakkua ( pohjana Kinuskikissan ohje), banaani-nutella-muffinsseja, croissantteja, suklaapullia (lasten ehdoton suosikki!) ja Linda Lomelinon kirjasta Red Velvet-cheesecakea, jota olen jo pitkään halunnut tehdä. Vaikka kakkuun ei suklaata tullutkaan, niin luulenpa, että se on minun uusi suosikkini - tervetullut uudenlainen ohje ja kakku.
Koiruus ei ole liikahtanutkaan juhlien päätyttyä uudesta lempipaikastaan, hiukan on rankkoja meidän juhlat tottumattomalle lapsikoiralle. Hän ei ole tottunut siihen, että on menoa, meteliä ja pieniä lapsia. Hienosti Mikki kuitenkin käyttäytyy, mutta pyytelee kovasti minun syliini.
Nämä pojan synttärit ovat minulle aina se viimeinen linkki syksyyn ja nyt aletaan täysillä odottaa, valmistella ja tunnelmoida Joulua...
Pikku kuusi muutti sisälle jo viime viikolla...

Tämä (viime viikon ostos ) pikkuruinen lyhty on vain 6cm korkea!
Minusta aivan ihana!
Ostin viime viikolla tämän aaaivan  ihanan lampantaljan. Pieneltä
lammas- ja kuttutilalta läheltä työpaikkaani. Siskoni tuli lasten kanssa
mukaani ja osti aivan ihanan vaaleanruskean taljan ja ystävälleen
hienon, hiukan lyhyempi karvaisen kuin minulla. 
Taljat ovat upeita ja todella kohtuu hintaisia. Ja me päästiin iloksemme myös rapsuttelemaan kilejä ja
lampaita. Tietysti myös talon koiria ja hevosta. Aivan ihana paikka. Meidän Joulupöytään tulee nyt
ensimmäistä kertaa kutunjuustoa myös samaiselta tilalta.
Taljan kun laitoin paikalleen, ei ollut vaikea arvata
kuka sen heti omii :)

Lohikakkua

Synttärikakku

Juhlakoira



Meillä oli kerrassaan ihana päivä!! Ensi viikolla taidan pitää pientä taukoa leipomisesta ja postailla tänne tämän päivän leipomusten ohjeita. Tuo kakku on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, vaikka onkin hiukan työläs. Mutta palkitsee tekijänsä kyllä :)

Nähdään rakkaat, Jenny (joka hakee vielä palan kakkua)

Edit. Alimmaisen kakkukuvan värit ovat hassusti vääristyneet. Kakkupohja on "livenä" paljon punaisempi, niinkuin red velvetin kuuluukin, nimensä mukaisesti. Samoin kuin juustokakku"osuus" ja kuorrutus ei ole noin säihkyvän valkoista.

4 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanan näköisiä herkkuja! Meillä pojan synttäreitä juhlitaan ensi lauantaina. 13-vuotta täyttää hän ja vaikka vielä ei ripari ole ajankohtainen, niin lasketteluriparista täälläkin on puhetta ollut. Mukavaa joulun odotusta ja onnittelut sankarille!

    VastaaPoista
  2. Upeat tarjottavat ja voi tuota juhlakoiraa :) Söpöä.

    VastaaPoista
  3. Heippa Jenny, kyselit nordalin nappituoleista, niiden hinta on 350e/kpl, ovh 690,- Molemmat yhdessä voisin myydä 600,- ;)
    Väri on kaunis harmaa, kuvissa ehkä vähän sinertävä mitä eivät luonnossa ole.
    Vielä toistaiseksi vapaana.

    Riikka

    VastaaPoista
  4. Aikas herkullisen näköistä! Nam!

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!