valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Kurkistus olohuoneeseen

Tämä minun elämäni on yhtä hurlumheitä :) Edellisestä postauksesta on taas hujahtanut aikaa, mutta ei haittaa, nyt saatte tulla kylään meille! Kurkataan ensimmäisenä olkkariin. Siellä vietän kuitenkin eniten aikaa.
Ihana ensilumi satoi viime viikolla ja sai minut, muutenkin jo Jouluhullun sekoamaan entistä pahemmin! Ison parvekkeeni kaiteeseeen virittelin valot jo jokin aika sitten, mutta miten kauniit ne nyt olivatkaan lumen alta pilkottaessaan! Sisällekin ripottelin lisää valoja ja kynttilöitä nyt menee kymmenittäin muutenkin. Suureksi harmikseni lumi pysyi vain kaksi päivää...
Vanhassa talossa on ihana, vino katto!
  (ja minun telkkarini on oikeasti 24 tuumainen! Päätin, etten tarvitse isompaa, enkä sitä tänne halunnutkaan, kun se ei sisustukseen sovi, musta telkkarit on vaan niin rumia!)

Tyylini on pysynyt edelleen samana. Kukkia, kynttilöitä, lampaantaljoja, mustaa, valkoista...

Minulla ei ole täällä sohvaa ollenkaan. Ikean divaani toimittaa nyt loikoilukohteen virkaa ja tänne tilasin jo kaaaauan haaveilemani nojatuolit. Löysin ne ystäväni sisustuskaupasta ja ne ovat Jeanne d'arc livingin. Tuoleja saa siis esim. Mirantikista Kangasalta tai Amalias Hemistä Korppoosta!

Näkymä olohuoneesta eteenpäin. Vasemmalle jää keittiö ja suoraan edessä työ"huone"

JDL tuolin ihania yksityiskohtia! Etsin tällaisia tuoleja pitkään, mutten löytänyt ihan juuri sitä mitä halusin. Joissain materiaali oli "väärä", jotkut olivat kovin pieniä. Halusin sohvan puuttuessa kuitenkin tuolit, joissa voi tarvittaessa hiukan loikoillakin.
Pikkuriikkisen Joulujuttuja :)

Tämä asunto on täynnä tällaisia pikku soppia. Tämä on minun kirjastoni, varsinaisen olkkarin takana.

Viime viikolla poikani täytti 15 vuotta ja sai mopokortin! Uusi huolenaihe minulle, mutta poikaa ei pidättele nyt mikään :) Synttäreitäkin juhlittiin värikuulasodalla pienen poikaporukan kesken ja minulla on vieläkin mustelma reidessä! Fiksuja poikiahan nuo ovat, mutta minua pelottaa, kun ne tuonne liikenteeseen lähtevät mopoillan!

Tällä viikolla olen tehnyt tuotekehitystä töissä ja olemme suunnitelleet pikkuJouluja! En malta odottaa, me mennään Ilonaan kuuntelemaan Elastista! Eikä siihen ole enää kuin pari viikkoa! Ensi viikko menee nopeasti, töissä on isoja tilauksia ja minä alan suunnitella kahvilalle facebook-sivuja. Tämä Joulun alusaika on vaan niiiiin mun lemppariaikaa!


Nähdään rakkaat, Jenny













8 kommenttia:

  1. Ihan on sinun näköinen koti ;) Nuo tuolit on niin ihanat...ei vaan sovi kissakotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän tuo taitaa olla :) Joo, ei todellakaan sovi kissakotiin! Paitsi ehkä kissojen mielestä. Voin jo kuvitella kuinka innoissaan ne terottaisivat kynsiään tuohon pellavaiseen selustaan :/

      Poista
  2. Tunnelmallinen koti :) vino katto tuo kivan fiiliksen tilaan.

    VastaaPoista
  3. Ihanan kaunista teillä! Minäkin inhoan telkkareita, mutta kun muu perhe vaatii kokoa sain kuitnkin valita värin, valkoinen telkkari on kuitenkin edes jotenkin siedettävä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä dumppasin 50 tuumaisen pojan huoneeseen! Ei pistänyt teini hanttiin, kun sai ison pelitelkkarin :)

      Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!