Jokin aika sitten oli whoopiet, sitten macaronsit ja cronutsit. Ja minä haksahdin ja haksahdan jokaiseen leivontatrendiin.
NYT joka tuutista puskee paahdettu valkosuklaa. Ihana uusi tapa käsitellä valkosuklaata ja se oikeasti paahdetaan uunissa. Minä olen kokeillut sitä jo raparperipiirakkaan (kuva edellisessä postauksessa! En tiedä mitä tapahtui, mutta se onkin ainoa kuva, joka tuossa postauksessa näkyy...), ja toissapäivänä tein siitä kuorrutuksen suklaamuffineille. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu.
Alkukesän ihania, tuoksuvia kukkia
Valkosuklaa menossa uuniin. Asteita 180 ja n. 8min.
Rapea lopputulos
Muffinien kuorrutuksesta tuli tällä kertaa vaaleanpunaisia ruusuja
Vietin eilisen päivän rakkauskaupungissani Porvoossa ystävän kanssa. Siitä saattekin (TAAS) kuvakokoelman seuraavassa postauksessa.
Tänään menen illalla ulkoilmabalettia katsomaan ja huominen täyttyy hevosista ja haikuista.
Nähdään rakkaat, Jenny
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!