valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 24. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen kuvina

Huihai!
Kevään yksi etapeista taasen saavutettu; pääsiäinen.
Meidän pyhät meni aika pitkälti kotona, mutta hiukan ehdittiin juhlia myös 6-vuotiasta kummityttöäni, joka tilasi minulta prinsessakakun syntymäpäivilleen. Ariel toimi yläosana, joka on päällystetty sokerikuorrutteella ja kimalteilla.
Ensimmäistä kertaa tein karitsaa ja kutsuin isäni ja P:n syömään. Taidan perua kaikki puheeni siitä, että lammas maistuu villasukalle :)

Minä en hirveästi pidä rairuohosta ja siksi meillä kasvaa pääsiäisenä ohraa. Tällaiseen ilmiöön törmäsin pitkäperjantain aamuna.
Prinsessakakku päältä ja sisältä :)

Meidän hiekkakasaa muistuttaviin suklaisiin muffinsseihin olivat sukeltaneet pääsiäispuput.


Tärkeimmät kevään etapit ovat kuitenkin puolentoista viikon päässä (JO!!!!). Vapun jälkeen nimiäiset ja rippijuhlat lähestyvät hurjaa vauhtia! Kenkiä, pukuja, lahjoja, mekkoja, kukkajuttuja... kaikkia olen juossut tällä viikolla. Ensi viikkoon ei voi jättää mitään, kun se vappu sotkee viikon. Suuret linjat suunniteltu ja valmiina, hienosäätö tapahtuu öisin päässä ja toteutushetkellä viimeinen silaus. 
Nytkin hyppään "ferrariini" ja karautan naapurikylän lähikaupasta (lue: Ideapark:)) hakemaan silkkinauhaa minun mekkooni ja pohjallisia pojan kenkiin!

Nähdään rakkaat, Jenny mestariorganisaattori :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!