valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 3. toukokuuta 2011

Kylmää...

Vappu meni ja ihanasti menikin! Vietimme 3:n ystäväperheen kanssa vappuolympialaisten, grillailun ja mukavan yhdessä olon merkeissä huippu hauskoja hetkiä. Vappuyllätyksenä käväisin tapaamassa myös vanhaa ystävää, joka oli saapunut avovaimonsa ja pienen tyttärensä kanssa Suomeen. Lapsetkin nauttivat suunnattomasti! Onneksi oli ihan hyvä ilma, vaikkakin hiukan kylmä, mutta sääennusteen mukaan piti sataa, mutta onneksi ei kuitenkaan!
Vappuaatto aamu alkoi minulle melkoisen jännittävästi, kun Ärrä muutti uuteen kotiin! Turhaan sitä matkustamista jännitin, kaikki meni loistavasti! Aamulla olin kyllä niin hermona, että tallin pitäjä sanoi, että minä en saa mennä autoon hevosen kanssa tai hermostutan senkin;) Ja niin olisin varmasti tehnyt! Ihan kädet tärisivät. Tallin pitäjän ihana, rauhallinen isä lähti meille sitten saattojoukoksi. Matka meni hienosti, osittain varmasti siitä syystä, että pieni rauhoittava annos Ärrälle laitettiin.
Perillä Ärrä lepäili ensin hetken karsinassa ja sitten hän pääsi ulos tutustumaan uusiin ystäviinsä. Minua sekin jännitti, pikku rouva kun ei ole 3:n vuoteen kenenkään kanssa tarhannut. Mutta sekin meni hienosti ja minä sain taas todeta jännittäväni kaikkea aivan turhaan! Pieni arvojärjestyksen selvitys tietenkin käytiin, mutta se oli 10 minuutissa ohi. Vanha siitostamma on pomo ja pitää nämä kaksi nuorempaa kurissa ja nuhteessa;) Nuorin tamma ja Ärrä ovat jo ihan ystäviä ja syövät samalta kasalta.
Kauhean viileätä nyt on, ainakin tuntuu pääsiäisen lämpöisen jälkeen! Tosin tänään kukkikselle saapuneiden ruusujen kannalta se on hyvä:) Kukkikselle tuli tänään myös aivan hurmaava uutuus: vaaleanpunaisia Kieloja. Upeita kerrassaan! Äitienpäivä ruusuja siis kovasti siellä laittelemme ja toivomme "kovaa" myyntiä ensi viikonlopulle:)
Iloista viikon alkua!
Nähdään rakkaat, Jenny

1 kommentti:

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!