valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 23. toukokuuta 2011

Sadepäivä

Pitkästä aikaa sataa. Minä pidän sateesta.  Näin keväällä rakastan luontoa etenkin sateen jälkeen, koska tuntuu, että vehreys suorastaan räjähtää aina sateella. Nurmikko näyttää vihreämmältä ja koivun lehdet paljon suuremmilta.
Viikonloppu meni taas ihan liian nopeasti. Lauantaina poika meni pappansa kanssa Särkänniemeen ja minä jaksoin shoppailla 6 tuntia;) Mies oli veljensä luona puutalkoissa. Illalla nautiskelimme kuohuvaa ystäväperheen luona ja sunnuntaina kävin pojan ja nuorimmaisen siskoni kanssa pizzalla ja katsomassa hänen kissalleen syntyneitä pentuja. Aivan järjettömän suloisia! Taas kovasti halusin tykätä kissoista, koska olisin melkein voinut yhden kotiin ottaa! Pystyin hillitsemään itseni:) Sunnuntai oli muutenkin kylästelypäivä ja kotiuduimme vasta klo.22 illalla. Ihan liian myöhään, koska kaikilla oli vaikeata herätä tänä aamuna.
Iltamyöhäsellä, kun kävimme vielä kasvihuoneessa kastelemassa, suunnittelimme miehen kanssa nopeasti terassin ja tänä vuonna meidän perunalaatikkoihin tuleekin porkkanaa ja sipulia, koska päätimme tehdä tällä viikolla myös kunnon ison perunamaan. Paikka on ihan kasvihuoneen vieressä ja sellainen alue, johon nurmikko kasvaa tosi huonosti. Nicolaa ja Rosamundaa meillä tuolla odottaa. Saamme tuttavaperheeltä hyvää multaa ja pääsemme loppu viikosta perunaa istuttamaan.
Odotan jo kovasti ensi viikonlopun pienlomaa Jyväskylään!! Ihanaa!!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!