valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kevät touhuja

Hain eilen säkkikaupalla multaa. Tänään aloitamme miehen kanssa kasvihuoneessa puuhastelun. En ole vielä ihan varma viemmekö jo kasvatetut taimet sinne, mutta mullat ja kipot laitamme ainakin valmiiksi. Ja kaivamme hernemaan. Miehen siskolla on lämmitys kasvihuoneessaan ja hän taimensa jo sinne vei. Hänen miehensä unohti laittaa lämmityksen päälle ja kaikki taimet menivät!! Meillä kun ei tuollaista luxus-versiota ole, niin on pakko pelata varman päälle. Siksi emme uskalla ihan vielä taimia viedä, varsinkin kun viikonlopuksi on luvattu epävakaista. Ja yöpakkasiahan voi olla ihan juhannukseen asti.
Kuvissa paprikan taimet tähyävät  kasvihuonetta;) Kuvat on otettu jo ennen pääsiäistä, joten nyt ne ovat paljon isompia. Tänä vuonna paprikoiden ja kukkien lisäksi meillä kasvaa perunoita laatikoissa, herneitä kasvihuoneen takana, tomaattia, mansikkaa, salaattia, ruohosipulia, rucolaa, porkkanaa ja laventelia sisällä.
Ajoin aamulla pankkiasioille kotiin ja olin hirvittävän tehokas muutenkin! Siivosin kotona, vaihdoin lakanat, pesin kaksi koneellista pyykkiä ja tiskikoneen tyhjennyksen yhteydessä järjestin vähän astiakaappia. Vaatekaapin järjestely jäi hiukan kesken...
Tehokasta ja aurinkoista keskiviikkoa!
Nähdään rakkaat, Jenny

1 kommentti:

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!