valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Jääkiekkoa ja jännitystä...

Otimme pienen riskin loppu viikolla, kun kaivoimme (=mies kaivoi, minä ohjeistin) hernemaan kasvihuoneen taakse. Kylvimme jo hernoiset ja toivomme, että ne selviävät ja tuottavat meille ihanan makeita herneitä. Saapi nähdä. Meidän puuhastelu tuokio oli muutenkin aika hupaisa, koska poika seisoi viereisellä kivellä ja soitti nokkahuilulla Euroviisujen tunnusmelodiaa koko ulkona olomme ajan. Ihan vain siksi, että hänellä oli seuraavana päivänä musiikin tunnilla "koe" soittamisesta. Ovat naapurit varmaan taas kummastelleet touhujamme...
Samaisella hernemaa-reissulla löysimme myös apila"mättään" jossa oli 7 neliapilaa!! Mahdamme olla melko onnekkaita!!!
Viikonloppu meni taas kovin nopeasti. Lauantaina kävin äitini kanssa hakemassa hänelle tapettia ja vetimiä, kun pieni pintaremontti on hänen asunnossaan menossa. Siitä jatkoin shoppailulla ja tietenkin Kahvisalongin herkuilla ihanaisen A:n kanssa. Sain häneltä yllätyksenä kaksi vanhaa pulloa ja ensi viikolla saan hakea syyshortensiaa A:n vanhemmilta. Illan päätteeksi meille tuli pari heppatyttöä skumpalle ja jatkoimme juhlintaa naapurikylässä. Miehillä oli kyläturnaus ja siitä tulos näkyy alimmasta kuvasta. Miehen leukaan oli vahingossa vastustajan maila osunut ja lopputulos alkaa olla melko vaikuttava;) Ja hopeamitali vielä taskussa.
Sunnuntai on mennyt löhöstelyksi ja hiukan jännittää tuleeko illan myöhäisinä tunteina kultajuhlat... Peukut on pystyssä, mutta Ruotsi on paha vastus!
Nähdään rakkaat, Jenny  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!