valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Sokerileipuri

Haluaisin olla ammattinimikkeeltäni sokerileipuri. Ihan vain siksi, että se kuulostaa hienolta! Tänään sitä jo hiukan harjoittelinkin, kun tein herkkukeksit loppuun, mokkapaloja ja maailman parhaan juustokakun huomiseksi kylästely viemiseksi. Yle Teemalta tuli 10-osainen sarja, jota ahmin ja tallentelin, jos en ehtinyt heti katsoa. Sokerileipurin parhaat oli ohjelma, jossa tanskalainen sokerileipuri teki toinen toistaan ihanampia makeita leivonnaisia. Taidan olla melkoinen herkkupeppu;)
Brittien häähumusta nautiskelin koko päivän ja siitä intoutuneena laitoin kuvan omasta prinsessasormuksestani! Ihan itse sen itselleni ostin ja vain siksi, että se on niin upea! Willsin ja Katen häät kyllä mielestäni jäivät viime kesäisten ruotsalais häiden varjoon. Vaikka olihan Katekin aivan upea!
Ärrä muuttaa huomenna ja tänään kovin haikeissa tunnelmissa kävin Ärrän tavarat pakkaamassa tallilla. Hiukan tihrustelinkin tyylilleni uskollisena:) Eläinlääkäriltä hain hiukan Domoa, jos pitää ponia rauhoittaa. Kerron sitten myöhemmin, miten muutto meni ja kotiutuminen alkaa.
Ihastelin tänään myös hiirenkorvia, valko-ja sinivuokkoja ja kurkien soidin tanssia. Ihana kevät!
Iloista vappua!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!