Suklaamarengit
5 kananmunan valkuaista
2,5dl sokeria
0,5-1 levyllinen suklaata sulatettuna
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pikkuhiljaa vaahdottamisen aikana.
Kääntele sulatettu suklaa vaahtoon.
Hauskan raitaisia marenkeja tulee, kun ei sekoita suklaata vaahtoon kovin hyvin ja kunnolla.
Nostele lusikalla pellille tai pursota.
Paista 130 asteessa ainakin 45 minuuttia.
Anna jäähtyä kokonaan ennen irroitusta leivinpaperista!
Anna jäähtyä kokonaan ennen irroitusta leivinpaperista!
Jenny
Nam ! Enpä ookaan älynny koskaan suklaalla maustaa marenkeja,tota täytyy kokeilla :)
VastaaPoistaKokeile Riitta ihmeessä!!! Niistä tulee suussasulavia!! Tosin tuon kokoisia könttejä minä pidin uunissa reilun tunnin! Takuuvarmasti uppoaa vauvasta vaariin:)
Poista