valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 15. heinäkuuta 2013

"tytöt" Tampereella

Me vietettiin tyttöjen shoppailupäivä siskon ja äidin kanssa Tampereella tänään. Meillä kaikilla kun on nyt loma! Ihania ostoksia, ihanaa seuraa ja aaaaiiiivan mahtavaa ruokaa!! Postaus siis sisältää hurjasti mainontaa ja tuotesijoittelua ja.... :)
Aamukahvit nautittiin by Ellessä alarannassa. Yksi ihan suosikeistani, tekevät kaiken itse. Voisilmäpulla on minun suosikkini, mutta ihan tavallinen rinkulamunkki oli myös todella hyvä!! Heidän salaattinsa ovat myös aivan mahtavia!
Muutama tunti shoppailua välissä ja sitten olikin jo lounasaika :) Me valittiin paikaksi myös alarannassa oleva Sanna's cafe&salad. Se on jo vanha tuttu, eikä myöskään petä koskaan! Äiti ja sisko söivät mustajuurikeittoa (ihan mielettömän hyvää) ja minä kokeilin savulohileivän. Meinasin kieleni nielaista :) Siitä syystä kuvia ei ole annoksista, kun ei ehtinyt kuvata, kun olivat jo lautasilta kadonneet :) Grillatun ruisleivän päällä oli runsaasti lohta, Hollandaise-kastiketta ja jotain paprikahilloketta, juuri sopivan makeaa suolaisen lohen seuraksi ja vihersalaattia. Ihan täydellinen lounas siis!
Pikaisesti kävimme tutustumassa uuteen sisustusliikkeeseen, jonka nimen valitettavasti unohdin matkan varrella... Mutta ihanaa, vähän erilaista tavaraa!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!