valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Koruista

Minä rakastan koruja. Kukapa nainen ei! Kaikkein mieluiten tietysti käyttäisin upeita timanttikoruja :) Varsinkin isohkoja sormuksia.
Rakkaimpia, joka päivä käytössä olevia koruja: kello (syntymäpäivälahja, Fossil), korvikset (Tallinnasta), kruunusormus (palkinto itselleni, Thomas Sabo), Kalevala sormus (joululahja siskoilta), helmirannekoru (Porvoon tuliainen itselle :), Mazu), pitkä tammenterho-kaulakoru (joululahja, Thomas Sabo), koruun olen lisännyt A-riipuksen kummilapsistani muistuttamaan (Thomas Sabo), balettitossu-riipus (syntymäpäivälahja siskoilta, Thomas Sabo).
Näiden ehdottomien suosikkien lisäksi vaihtelen pääasiassa kaulakoruja. Olen saanut isältä ja siskoilta hopeisia Kalevala koruja ja pojalta joululahjaksi hevoskaulakorun. Erityisesti pidän pitkistä kaulakoruista. Olin aikaisemmin korvakoruihminen (?), mutta viime vuosina olen jostain syystä jumittunut helmiin tai noihin hopeisiin palloihin.
Itsekin askartelen välillä koruja, etenkin pitkiä kaulakoruja. Viimeksi tein Fimo-massasta mäykkykorun ja pyöreän riipuksen. Pyöreässä lukee "dream out loud".

Teetin mummini kihlajaiskuvasta kaulakorun jokin aika sitten. Shoppailemassa jäin korusta kiinni paidan ripustuslenkkiin ja ketju napsahti poikki. Tuunailin riipuksesta jättimäisen rintakorun, jota olen käyttänyt rinnassa ja kangaskassin koristeena. Minusta tuo kuva on vain niin hurmaava!
Mummeli kaulakoruna ;)
Mummeli rinnassa :)
Kaulassa roikkuu yötäpäivää käyttämäni J-koru, jonka ketju on Kalevan (Naisen ääni korusta) ja J-riipus Thomas Sabon. Joku saattaa nyt älähtää tästä korujen sekoituksesta, mutta minä tykkään tuosta ketjusta ihan hirveästi ja halusin siihen riippumaan jonkun riipuksen, jota voi pitää koko ajan. Naisen äänen riipus on arkisin pidettäväksi hiukan turhan iso!
Koruarsenaalia tarvitsen taas lauantaina, kun on isäni tupaantulijaiset. Olen lupautunut tekemään sinne ruuat ja loppuviikko on melkoista huisketta. Menu tupareissa on rosvopaistit possusta ja naudasta (oikeasti kuopassa kypsytetty), uudet perunat ja salaatteja. Jälkiruoaksi 2-kerroksinen mansikkakakku ja suklaa-toffee keksejä.
Iloista heinäkuun alkua Sinulle! 
 
Nähdään rakkaat, Jenny


3 kommenttia:

 1. Ihanaa heinäkuuta myös sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Hei Jenny,
  Kuvasi "tammenterho-kaulakorusta" nousi tänään 24.12.2015 esiin, kun googletin ko. korua. Mistä olet sen hankkinut? Se on aivan IHANA!! Onko se todellakin Tohmas Saboa. Googletin vaikka millä hakusanoilla, mutta en löydä korua mistään...
  Se on IHANA <3<3<3
  Kiitos avustasi <3<3<3

  VastaaPoista
 3. Nimi unohtui...
  Tuo edellinen kyselijä on siis Krista.
  <3<3<3

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!