valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 30. lokakuuta 2012

Penkki

Saanko siis esitellä; yli 100 vuotta (mitä luultavammin 120v.) vanha valtamerilaivan kansipenkki. Minun uusin aarteeni! Kuvina näin ja saattepa niitä varmasti jatkossakin, niin hurmaantunut olen tähän "hirveään rotiskoon" - kuten isäni sitä huvittuneena nimitti:)
Vaaleanpunaisten ruusujen seuraksi penkki sai pastellinsävyisen tilkkupeitteen ja tyynyt. Kohta ne vaihtuvat Jouluisenpiin ja luulenpa, että Nisse pariskuntakin tähän piakkoin istahtaa.
 
Nähdään rakkaat, Jenny
 
 
P.S. Reilusti yli 20 000 käyntiä Jennyn talossa, huikean ihanaa!!

8 kommenttia:

 1. Upean penkin olet keittiöösi saanut. Ihanan rouhea !

  VastaaPoista
 2. Aaaivan ihana aarre, eikä suinkaan rotisko :)

  VastaaPoista
 3. Ihana penkki..niin toiset ne yleensä näkee vain rumuutta vanhoissa esineissä ei ne ymmärrä yhtään meitä et me nähdään se kauneus..kuluneessakin esineessä tai huonekalussa..
  Isänikin tokaisi tuossa (onneksi ääneen) et hän tarttee uudet airot veneeseen..ja minähän oitis sanoin et mihin ne vanhat laitat...isäni sanoi et mädäntykööt vaikka sinne puunjuurelle ja mie hihkaisin et EIIII mie haluun ne..katsoi minua hetken ja sanoi saathan ne toki..ja haluatko molemmat? Tottaikait...haluan..
  Juu minuakin on aina pidetty hiven omituisena näiden vanhojen tavaroiden haalimisessa mutta onneksi mieheni on oppinut paljon kanssani, ettei tyrmää ajatuksiani koskaan..hän vain hymyilee kun haluan jotain niinkin omituista kuin ne airot..
  On kivaa nähdä tuo penkki myös jouluasussa.. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!