valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 10. syyskuuta 2012

Liitu"taulu"

Kaikilla varmaan on sellaisia metallisia, hiukan ruosteisia tarjottimia. Minulla niitä on muutama ja kaikki käytössä kukkien ja kasvien alla kasvihuoneessa.
Löysin kaupasta liitukalvoa, niinkuin mustaa kontaktimuovia ja sain tuunausidean. Ei tämä mikään uusi idea ole, mutta koko viikonlopun sohvalla maanneena tarvitsin jotain tekemistä. Sellaista, missä ei hirveästi rasitu. Tauti ei siis hellittänyt viikonloppuna, niinkuin minä ajattelin!
Muovi on varmasti tuhat kertaa helpompaa, kuin sen liitutaulumaalin laittaminen! Ja pieni pätkä jäi vielä ylimääräiseksikin ja sen liimasin pojan vaatehuoneen oveen, ikäänkuin muistilapuksi. Nyt siinä lukee kyllä hellittelysanoja äidiltä:)
Tarvitset siis metallitarjottimen, liitukalvoa ja liidun. Ja sakset myös:) Koristeita maun mukaan. Hirmuisen helppoa ja nopeaa myös!

Kaunis KIITOS kaikille arpajaisiin osallistuneille!! Tulin teidän ihanista kommenteistanne hurjan iloiseksi! Ja tyylilleni uskollisena hiukan liikuttuneeksi:) Mutta vain hyvällä tavalla, teillä oli niin kauniita tervehdyksiä!!

Nähdään rakkaat, Jenny

12 kommenttia:

 1. Mullakin hakusessa tuohon tarkotukseen tarjotinta, kun kotoa ei löydy ! Pikaista paranemista sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta!! Näitä tarjottimia löytyy aika hyvin kirppareilta! Ja ihan muutamalla eurolla. Tuosta tarjottimesta maksoin muistaakseni 2e.

   Poista
 2. Kätsyn kuulonen kyllä toi muovi. Itte oon tosiaankin muutamat muistitaulut sutinu ja oli kyllä liian tarkkaa puuhaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin kanssa, ettei maali ole ehkäpä mun hermoille:)

   Poista
 3. Oi vau, tosi kiva idea! Itsellä ei taida noita tarjottimia olla, mutta äipältä vois löytyäkin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten äidin kaapeille:) Tämä on niiiiin helppoa ja nopeaa!

   Poista
 4. Hieno, ja niin yksinkertainen, että itsekin vois saada aikaseksi :D En ole moisesta kalvosta kuullutkaan, saati nähnyt missään....Missä vois käydä sitä shoppaan ? Tarjottimia on leikkimökki pullollaan, noi on niin ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen käsityksen, että kalvo on uudehko juttu. Mä ostin pikku paikkakunnan postitoimistosta. Mutta luulen, että tätä voisi saada Citymarketeistakin yms. Tai ainakin askarteluliikkeistä. Tee soittorinki ja kysele, niin ei tarvitse kaikkia kauppoja läpi juosta:)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä :) Täytyy kuulostella ja kulkea silmät auki :D

   Poista
 5. Mulla on blogissa sulle haaste jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, otan haasteen vastaan, mutta palaan siihen myöhemmin. Pitää hiukan valokuvata:) Harmi vaan, ettei keittiöni ole unelmieni keittiö vaan odottaa remonttirahaa! Haluaisin niin kovin sen skafferiin!

   Poista
 6. Onpas hieno liitutaulu, todella hyvä idea!

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!