valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 27. syyskuuta 2012

Aarteita

Isäni soitti pari päivää sitten minua käymään. Hän oli pelastanut minulle pari aarretta vanhan papan kaatopaikkakuormasta! Sain vanhan käsivaa'an, kellon ja jakkaran. Kello toimii ja nyt meillä tikittää ihanan vanhanaikaisesti! Pikku jakkara oli punaruskea, mutta yllättäen muuttui heti valkoiseksi (ennenkuin ehdin kuvata lähtötilanteen).
(ihania pikkuvaloja ei ole koskaan liikaa)
 
Sitä minä täällä vain ihmettelen, että sataako ihan oikeasti ihan joka päivä?! Hevoset tarpovat ravassa ja vähemmästäkin tämä harmaus alkaa masentaa. Kynttilöitäkin kuluu hurrrjasti normaalia enemmän, kun on aamusta asti harmaata ja pimeätä. Tylsää mieltä vastaan taistelen hyviksi havaituilla aseilla; kynttilöillä, valoilla, hyvällä ruualla, suklaalla, rakkailla ja jouluhömpötyksellä:)
 
Nähdään rakkaat, Jenny
 
P.S. Sain kivan haasteen jokin aika sitten ja palaan siihen hiukan myöhemmin!


10 kommenttia:

 1. Hienoja aarteita on isäsi löytänyt. Kannattaa siis olla tarkkana, kun joku muuttaa tai asuntoa tyhjennetään muuten. Uskomattomia aarteita voi muuten päätyä kaatopaikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja ilmeisen paljon päätyykin:( Musta on niin suloista, että isäni oli nämä pelastanut, varsinkin kun en ole antanut mitään toimeksiantoa:)

   Poista
 2. OI miten ihania aarteita! :) Toi jokapäivänen sade alkaa pikkuhiljaa kyllä tympimään, vaikka sateenropinaa onkin ihanaa kuunnella kynttilänvalossa :) Eläimet ja lapset on ihna kurasia, mutta lähestyvä joulu piristää mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Joulu onkin ainoa asia, joka piristää! JA tietysti ystävät ja perhe <3

   Poista
 3. Ihania, mieltä piristäviä aarteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Minusta olisi ihanaa tietää vähän tarinoita esineiden takaa! Ne minua kiinnostavat aina hirveästi! Tässä tapauksessa se vain on mahdotonta, koska omistaja on siirtynyt tuonpuoleiseen...

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!