valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

lauantai 15. syyskuuta 2012

Häkki

Hui, nämä viikot hurahtelee vain ohi enkä meinaa pysyä perässä! Vasta koulut alkoivat ja nyt mennään jo puolta väliä syyskuustakin! Toisaalta se ei minua haittaa, koska ollaan taas askelta lähempänä Joulua! JA minun ja pojan New Yorkin matkaa!! Me lähdemme tammikuussa 10 päiväksi katsomaan miltä Amerikka näyttää. Enkä malttaisi odottaa sitäkään! Jouluun on muuten tänään 100 päivää:)
Tytöt eli Ärrämuru ja Y ovat jääneet tallille ihan kahdestaan. Pojat muuttivat uuteen kotiin JM:lle. Siellä heillä on hienot uudet tilat ja komeat tarhat ja isot laitumet. Voi olla, että Ärräkin menee sinne ensi kesänä laitumelle. Tytöistä on kyllä hitsautunut niin tiivis parivaljakko ettei ilman toista voi mennä mihinkään. Suloiset, hassut ponit:)
KissuHoitolainen lähti tänään omaan kotiinsa (1,5 viikon hoitolaisuus venyi siis 2 kuukaudeksi:)) ja Elmeri sai taas koko talon käyttöönsä. Se onkin ihan hyvä, että pääsee pupu liikkumaankin enemmän ja muuallekin kuin pojan sänkyyn. Elmeri nimittäin on huomannut, että patjalla on huomattavasti pehmeämpi köllötellä kuin lattialla.
Sisko muutti eilen uuteen kotiin ja minä olen viime viikon ollut enemmän tai vähemmän lasten hoitajana. Aika näppärästi onnistui minulta vielä vaippaikäisen hoito, vaikka itseäni hiukan hirvitti alkuun!
Häkin ostin facebookin kirpputorilta. Minä tykkään siitä hirveästi. Se on ihanan ruostunut ja romulainen! En tiedä mikä se on tai mitä sillä on aikanaan tehty, mutta meillä se on kukkahäkki. Toivon ettei häkki liity mitenkään turkistarhaukseen tai mihinkään muuhun kamalaan! Hui, ihan ajatuskin kylmää!

Poika tuli juuri kiekkoturnauksesta kotiin pronssimitali kaulassaan! Minä menen kuuntelemaan pelien tiukat tilanteet:) Iltapalaksi nautiskelen glögiä! Jep, 100 päivää Jouluun:)

Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

  1. Tuollainen häkki mekin tarvittaisiin! Meillä kun tuntuu joka toinen viikko käyvän juurikin niitä vaippaikäisiä vieraita joille meidän kukat ja muut on hirrrrmu vetovoimaisia. :D

    VastaaPoista
  2. Meillä ajatus lähti ensin siitä KissuHoitolaisesta! Koska halusin häkin olohuoneeseen ja ostin samana päivänä kukat kuin häkinkin ja Kissu siis RAKASTI kukkien syömistä ja sen jälkeen oksentamista ympäri taloa. Halusin siis kukkien säilyvän ja puhtaat matot:) Sellainen tarina meidän häkillä. Tosin voipi olla, että hetken päästä se saa sisälleen jotain ihan muuta...kehitttelyt menossa:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!