valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 4. syyskuuta 2012

Puffet

Viikonloppuna kävimme kylässä JM:lla. Hänen tyttärensä tutustutti meidät Fimo-massaan. Hänen opetuksessaan valmistui lemppari jätskini; minttu Puffet-kaulakoru. Hauska:) Heti alkoi ajatus lentää mitä kaikkea massasta voikaan tehdä!! Minun on siis pakko hankkia tätä! Ja montaa väriä!
Jätskin minttutäyte oli ensin ihan oikean värinen, mutta muuttui uunissa ruohonvihreäksi. Harmi, mutta ei se haittaa, kohta näpertelen näitä paljon lisää:)

Nähdään rakkaat, Jenny


P.S. Uusi (=vanha) ihana matto muutti meille!

6 kommenttia:

 1. voi, kuinka kiva! pitääpä myös tutustua tähän materiaaliin. olisi kiva askarrella lasten leikkeihin jotain pikkukivaa. vai onko tämä lähinnä pikkutöihin tarkoitettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen hiukan huono vastaamaan, kun vasta lauantaina tutustuin koko aineeseen:) Mutta Simpura opasti, että siitä voi tehdä vaikka mitä! Hän itse oli tehnyt pieniä juttuja, kuten esim. nukkekotiin kakkuja, leivoksia ja karkkeja. Mutta uunissa tämä "paistetaan" kovaksi, etten estettä näe hiukan isommallekin askartelulle.

   Poista
 2. Ompa hieno :) Vitsit kun oiskin sorminäppäryyttä moisiin!
  Pistin sen osotteen uusiks äsken. Jospa nyt tulis perille (ei menny roskapostiin?)...osotteen laitoin justiinsa noin mitä tuolla sivupalkissa.

  VastaaPoista
 3. vähä söpö toi kaulakoru ! minttu puffetti on myös mun lemppari jäätelö (-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niiiin parasta!! Ihana blogi sulla!! Nyt vasta sen huomasin. Miksköhän ei oo ollu puhetta blogista aiemmin...

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!