valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 17. syyskuuta 2012

Tähdet, tähdet

Minä rakastan valkoisia paperitähtivaloja! Meillä ne ovat kesät talvet omilla paikoillaan, mutta vasta syysiltojen pimetessä tökkään töpselin seinään. Ihanan tunnelmallinen ja pehmeä valo sopii täydellisesti kynttilän valoon eikä muita valoja tarvita! Harvakseltaan meillä muutenkaan on kattolamput käytössä.
Taidan olla tapojeni orja, mutta samaan aikaan kun meillä syttyvät tähdet, virittelen valot päälle myös kasvihuoneeseen ja olohuoneen peilin ympärille. Ne palavatkin sitten yhtäsoittoa pitkälle ensi vuoteen!
Eilen hyppäsin ensimmäistä kertaa tällaiseen kelkkaan:) Innolla odotan, mitä tuleman pitää!

Nähdään rakkaat, Jenny

6 kommenttia:

 1. Ihania nuo tähtivalot. Tuovat niin kauniisti tunnelmaa ja ovat upean näköisiä! Meillä tähtivalo on se joulun tuoja; laitetaan valoista viimeisimpänä :) Muita valoja laittelenkin sitten jo pitkin syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin se on jouluntuoja ollut aikaisempina vuosina, mutta parina viime vuonna en ole voinut vastustaa kiusausta aloittaa hiukan aiemmin:)

   Poista
 2. Samassa kelkassa ensimmäistä kertaa minäkin! Innolla odotan, kivalta vaikuttaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo tähdet. Taidan ruveta itsekin metsästämään jotain vastaavanlaisia. Lisää tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähdet ostin viime vuonna Claes Ohlsonilta. Olen ihanampiakin nähnyt, mutta nämä olivat kohtuu hintaisia. Paperitähdissä less ISN'T more :)

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!