valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viikonloppuna

Ihanan rentouttava viikonloppu alkaa valitettavasti olemaan lopussa. Niinkuin kaikkien meidän flussakin, mikä ei siis ole ollenkaan valitettavaa! Lauantaina kuopsutin puutarhassa ja ilokseni löysin taas helmililjoja nousemassa puoliksi lumesta! Kasvihuoneenkin siivosin vaikkei sinne vielä hetkeen voi mitään laittaakaan. Aloitin myös uuden kirjaprojektin; Vettä elefanteille.
Kansikuvan naisen hiuksia kadehdin... Ihanat uudet tennarit ostin myös. Oikeasti haluaisin Converset, mutta pidän niitä liian kalliina. Etsiminen tuotti tulosta ja löysin hyvin "jennymäiset" Idiksestä.
Sunnuntaina sain 3 ihanaa naista kylään; Sarkan, Jossun ja Helgan. Liian pitkä aika ehti kulua Sarkan kanssa viime treffeistä ja toivon, ettei seuraavaan menisi yhtä kauan! Jossu toi Helgan pariksi tunniksi hoitoon ja meillä oli paljon hommia:) Piti leikkiä pallolla, syödä luuta ja rapsuttelun lomassa vähän torkahdella.
Sunnuntai-iltana mies haravoi ja siivosi pihaa ja minä siirtelin sisällä taimia isompiin ruukkuihin. Ulkona olisin halunnut sen ihanassa auringon paisteessa tehdä, mutten uskaltanut herkkiä taimia tuuleen vielä viedä, vaikkakin kuistilla oli melkoisen lämmin. Ihana aavistus kesän lämmöstä. Leimailin uudet nimikyltitkin.
Huomenna aamusella jatkan rentoilua vielä hetken ja menen kampaajalle kosteuttavaan tehohoitoon, johon kuuluu pitkä päähieronta, aah...
Hyvää alkavaa viikkoa!
Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

  1. Kirja on kyllä loistava!! Luin sen kun olin käynyt katsomassa elokuvissa kyseisen elokuvan.

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!