valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hatturasiat

Minulla oli eilen illalla tylsää. Vuosia sitten ostin IKEAsta vaaleita hatturasioita. Vaatehuoneen hyllyllä ne ovat lojuneet siitä asti, koska en omista yhtään hattua:) Illalla pyörittelin kankaiden jämäpaloja ja mietin mitä niillä voisin tehdä. Päämäärättömästi pyöriessäni törmäsin rasioihin.
Sekoitin liimaan vettä ja "maalasin" pensselillä kankaat kiinni rasiaan. Kannen päälle leikkasin JDL:n lahjapaperista ympyrät. Helppoa ja nopeaa ja sopivan hiljaista hommaa klo.22 jälkeen tehtäväksi:)
Tämän verran värejä Jennyn taloon tulee aina kesäksi. Pieniä juttuja, romanttisia kuoseja ja värejä. Vaaleaasinistä unohtamatta...
Nähdään rakkaat, JENNY

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo ruusukangas! Mistä olet sen löytänyt? Vähän tuon tyyppistä kangasta olen epätoivoisesti etsinyt keittiönpöydän tuoleja varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vammalassa on sellainen pieni kangaskauppa, josta tämän ostin jo viime syksynä. Luulenpa, että kuuluu heidän vakiovalikoimiinsa ja muutama muukin samanhenkinen ja myös erivärisinä oli. Kaupan nimeä en muista, mutta pystyn sen kyllä selvittämään...

   Poista
  2. Oisko Silmu&Solmu? http://www.silmusolmu.fi/tuotteet.html?id=56/588

   Poista
  3. Jep, Jenni-pelastava enkeli! Se se on!

   Poista
 2. Aivan mahtavat hatturasiat. Tuollaiset minunkin on aikomuksena toteuttaa, kunhan löydän sopivat laatikot ja niihin kankaat tai paperit.
  Kiva tämäm sinun blogisi. Liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suraavaksi aion päällystää samalla nopealla ja helpolla tyylillä kenkälaatikoita. Tulee vaatehuonekaaoksestammekin hiukan kauniimpi ja samalla saan järjestystä!
   Kiva, että löysit tänne, Lämpimästi tervetuloa!

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!