valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Syntymäpäiviä

Niin Nallunutturaa kuin molempia siskojanikin juhlittiin eilen. Molemmilla siskoillani on synttäripäivä sama eli 16.4. Nallulla on oikeasti 18.4. Juhlat olivat ihanat ja kaikki tyttöset saivat ihania lahjoja! Nuorimman juhlittavan toivomuksesta tarjolla oli pelkkiä muffinsseja - suolaisia ja makeita, ihanan maistuvaisia kaikki!
Oikein aurinkoisesta päivästä saimme nauttia tänään, mutta aamuTV:n täti kertoi, että huomenna sataa taas lunta! Inhottavaa! Mummini sanontaa "syksyinen yö ajaa 9 hevosella" voi siis soveltaa näköjään yhtä hyvin kevääseenkin. Sanonnalla tarkoitetaan siis alati vaihtuvia ilmoja ja sitä ettei niistä voi tietää.
 Eilen illalla surffailin netissä ja löysin aivan mielettömän hienoja "leivonta"blogeja! Hurahti useampi tunti toinen toistaan huikeampia kakkuja ja cup cakeja ihastellessa! Hurahdin minäkin:) Muutama uusi blogi tuli suosikkilistaan. Ihanaa vaihtelua sisustusblogeihin.
Vaatekaappini kaipaisi kipeästi kevätsiivousta! Ei mene ovi enää kiinni! Kunpa se olisi niin helppoa, että joku tulisi ylimääräiset hakemaan kotoa... Koko talokin kaipaisi kyllä siivousta! Mutta vielä tänään en jaksa;)
Nähdään rakkaat, JENNY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!