valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ihan erilainen juhlapäivä:)

Tänään on suuri juhlapäivä! Molemmat siskoni täyttävät vuosia ja samoin ihanainen balleriina kummityttöni Nallunutturainen. Juhlien piti olla hienot ja upeat, mutta aamulla sain puhelun, että Nallun isoveli oksentaa, joten juhlinta siirtyy. Tosi kurjaa! Oksennustauti on kauheinta, mitä tiedän!! Lahjan kävin kuitenkin viemässä, eteisessä seisten, en tartuntaa vapaaehtoisesti halua:)
Nyt kuvia sitten jo tulee tänne, kiitos eritaitavan pikkusiskoni, joka kävi tumpeloa isosiskoaan opastamassa! Yritän malttaa mieleni, etten laita koko 4000 kuvan arsenaalia kerralla;) Paljon olen blogia varten kuvannut, en tajunnutkaan kuinka paljon!! Sain mieheltä yllätyslahjaksi viime viikolla toisen kameran. Olen oikein tyytyväinen edelliseen ja se on pääasiallisessa käytössä, mutta mieheni on ilmeisesti kyllästynyt kuuntelemaan valitustani liian isosta kamerasta ja toi minulle siis sellaisen käsilaukkuun sopivan! Myöhäinen synttärilahja... Loistopeli kamera on ja nyt se kulkeekin aina mukana. Ja pikkukameraksi siinä on kuitenkin 14x zoomi, joten hieno yllätys oli!!
Viime postauksesta onkin jo kovasti aikaa vierähtänyt! FEI-kisat veivät mehut minusta. Kisat onnistuivat loistavasti! Saimme kovasti kiitosta ja ihan kyyneliin asti liikutuin ruotsalaisen tuomarimme pitämästä puheesta! Ihania ihmisiä, iloista toimintaa ja opimme taas paljon ulkomaalaisilta! Ja kaikkien suomalaisten olisi hyvä oppia käytöstapoja ja nöyryyttä heiltä...
Edelliseen postaukseen lisäsin kuvan hurmaavasta Mårbackenista, joita nyt meillä on 5. Toivon, että saan ne pidettyä hengissä kesään asti:) Kesää odotan muutenkin jo kovasti ja multasormet jo syyhyävät kovasti! Paprikantaimet ovat jo hienon kokoisia ja loppuja siemeniä laittelen ensi viikon aikana itämään.
Tämän postauksen kuvissa on skafferiihin saamani upea vanha ikkuna! Ihana ystäväni sen minulle antoi, kun kuuli suunnitelmistani. Se on siis vielä kovasti suunnitelma, mutta yritän puhua miestä ympäri, että purkaisimme yläkerran portaat kokonaan pois ja tilalle tulisi vanhan ajan ruokakomero. Nyt on siihen ikkunakin jo:) Ja jonkunlainen porras-systeemi kuitenkin pitäisi kai säilyttää yläkertaankin. Yläkertamme toimii siis kylmänä varastona, kun emme tilaa (ainakaan vielä) tarvitse. 
Ulkona on nyt 15 astetta lämmintä! Ensimmäinen lämmin päivä tänä keväänä! Ihan tänään huomasin, että lumetkin ovat melkein kokonaan huvenneet, kyllä se kesä sieltä tulee! Menen siis uuden JDL:n kanssa lämmöstä nautiskelemaan hetkeksi ennenkuin lähden Ärrän kanssa harjoittelemaan trailerissa käyttäytymistä. Surukseni Ärrä muuttaa tämän kuun lopussa uuteen paikkaa, kiimakiertoaan tasoittamaan ja suru siinä on se, että maailman parhaasta paikasta lähdemme, mutta kokeiltava on... Ja salaa toivon, että saamme palata vielä joskus, jos kaikki ei menekään niinkuin suunnittelin...
Ihanaa kevät päivää!
Nähdään rakkaat -Jenny-   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!