valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Iloista pääsiäistä!

Kyllä tuleekin tuo 4:n päivän vapaa tarpeeseen! Kovin on ollut rankka kevät FEI-rynnistyksen takia ja nyt olen ollut vielä kukkiksella koko 2 edellistä viikkoa valmistelemassa pääsiäistä! Ihanaa se on kyllä, en valita!
Unohdin edellisessä postauksessa mainita, että viime viikonlopun turnauksessa poika oli saanut tsemppari-palkinnon ja se koristaa nyt palkintohyllyä! Kyllä siitä ollaan melkoisen ylpeitä ja vähän juhlimmekin herkkukekseillä, joita nopsaa sunnuntaina pyöräytin.
Nyt on puolestaan isompi J turnauksessa ja kävimme pikku-J:n kanssa aamusella yhden pelin katsomassa. Samalla reissulla käväisimme myös Antin rannassa linnunpönttö talkoissa. Linnunpöntötkin syntyivät, vaikka lapset keskittyivätkin enimmäkseen juoksenteluun kanojen ja kukon perässä, jotka minä sujuvasti päästin epähuomiossa karkuun:)
Alkaahan se aurinkokin kovin sateisen aamun jälkeen näyttäytyä! Koko pääsiäiseksi on luvattu hienoa ilmaa, joten ulkoiltua tulee varmaan paljon. Ei kuitenkaan vielä tänään! Tänään vien pojan isälleni hoitoon ja lähden meidän kiekkoleskien ihanaan tyttöjen iltaan! Luvassa loistavaa seuraa, ihanaa ruokaa ja jääkylmää skumppaa!!
Kiharat hiuksiin, mekko päälle ja juhlimaan!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!