valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Nimipäivän etkot

Hyvin olen saanut nukuttua, vaikka talon miesväki onkin ollut pois. Lauantaina teimme Sarkan kanssa kirpparikierroksen, ensin piti vain yhdellä käydä. Ihania pieniä juttuja jäi mukaan, vaikka matkan pääkohde pieni pettymys olikin! Hinnat olivat kovasti nousseet.
Turnausmatkalta sain jatkuvasti päivitystä pelien onnistumisesta ja teinkin pojan lemppareita- mokkapaloja, tehdyistä maaleista. Tänään niistä tuli kuitenkin herkkuja kultajuhlintaan. Pojat voittivat kaikki 5 peliä ja näin ollen koko turnauksen! Valmistaudun täällä siis kultaiseen iltapalaan;)
Tänään FEI-kokoustettiin ja iltapäivällä oli siskon pojan nimipäivä juhlinta. Oikea nimppari, kuten poikanikin on vasta 29. päivä, mutta niitä siis juhlistettiin jo tänään elokuva-illalla. Nuorin siskomme oli tullut Helsingistä ja järjestänyt kummipojalleen yllätyksen! Koko siskoni talo oli muutettu elokuvateatteriksi. Lippuja myytiin vanhasta pulpetista ja vieressä oli herkkupöytä, josta sai ostaa suklaata, karkkia, popcorneja ja limsaa. Maksuvälineenä toimivat Afrikan tähden rahat. Olohuoneesta oli kannettu huonekalut vierashuoneeseen ja lattialla oli tyynyt riveissä ja kaikilla lipun ostaneilla oli oma paikka. Teatterissa pyöri Karvinen-elokuva. Ihana iltapäivä maailman ihanimmassa seurassa!! Elokuvan loputtua herkuttelimme vielä erilaisilla jäätelöillä. Luulenpa, että näitä elokuva-iltoja tullaan järjestämään vielä monta! Suunnittelimme jo kesäksi ehkäpä ulkoilmaelokuvaakin..
Ovella kolisee, kultajuhlat alkakoon!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!