valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Iloinen...

...olen muutamasta lämpimästä kesäpäivästä. Tänään taas näyttää kovin sateiselta.
...olen siitä, että saimme eilen N:n kanssa korjattua sivulaitumen aidan ja Y ja Ärrärakas saivat paaaljon enemmän tilaa, syötävää ja rauhaa. Kaunista järvimaisemaa unohtamatta! Silminnähden tytöt nauttivat laukkaillessaan uusilla tiluksilla.
...olen juhlista. Tänään on isäni syntymäpäivä, minun ja äitini nimipäivä. Huomenna kokoonnumme yhteen juhlistamaan meitä kaikkia, mutta ennen kaikkea 6-vuotiasta eskarilaista siskoni luokse. Minä rrrakastan rakkaiden kanssa juhlimista!
...olen kavereista ja ystävistä, jotka pitävät maailmalla silmänsä auki tai jotka haluavat lahjoittaa heidän romujaan - minulle aarteita!

Sain U:lta sinkkiarkun pojan huoneeseen. Yllä tuunaamaton, alla tuunattu.


...olen tuoreesta miehen kalastamasta ja savustamasta ahvenesta
...olen kivasta lehtijutusta ja ennenkaikkea uusista lukijoista ja kaikista teistä ihanista, jotka olette Jennyn Taloon löytäneet! Toivottavasti viihdytte meillä kylässä!
...olen tänään ilmeisesti vähän kaikesta;)


Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

  1. Heippa Jenny! Uusi lukija ilmoittautuu :) Meilläkin on viettetty nimpparia ja juhlittu. Ja on muuten ihana tuo sinkkiarkku :)
    Ja lehtijuttu oli oikea päivän piristys! Heti halusin nähdä lisää kuvia kodistanne ja nauroin muutamille kommenteille jotka olivat kuin meidän arjesta :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Jenna, että löysit tänne, tervetuloa!! Ja iloista nimpparia, vaikkakin hiukan myöhässä:)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!