valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Suunnitelmia ja hikeä

Pääsin kuin pääsinkin Sm-kisoihin eilen! 7 pillerin aamiaisen nautin ja pääsin ilmastoidussa autossa kisakeskukseen. Voi miten ihanaa olikaan haistella kilpailupäivän sykettä ja jutella tuttujen kanssa! Hiki tuli helteessä ja kävelyni muistutti lähinnä ankkaa:) Onnea siis tämän vuoden matkaratsastuksen Suomen mitalikolmikolle tiimeineen!!
Iltaa jatkoimme Jojon jengille. Pieni terassikierros tehtiin ja käytiin syömässä Vaihmalan Hovissa, joka on todella tunnelmallinen kartano järven rannalla. Ruoka oli aivan mahtavaa!
Vaihmalan Hovissa on myös pieni, ihana sisustusputiikki. Sain sieltä siskoltani kissan hoitopalkkioksi nämä ihanat Creamin kengät!!
Minä sain menneellä viikolla myös niiiiin houkuttavan tarjouksen, että ihan vatsasta vääntää! Siinä on kuitenkin niin paljon vielä muttia, etten melkein uskalla haaveilla! Ja haaveilen kovasti kuitenkin! Lupaan, että jos suunnitelmat menevät niinkuin minä toivon, niin kerron siitä kyllä! Ihan varmasti! Toistaiseksi pidän salaisuutena, mutta pakkohan minun oli innostuksissani jotain vihjata:)

Täällä odotetaan ukkosta melkoisen hikisissä tunnelmissa. Piti tulla tälle alueellekin, mutta ei ole näkynyt! Jopa toivon, että tulisi, niin loppuisi tämä hikisyys!
Sitä odotellessa pakkaan koriin kääretortun ja suuntaan pojan kanssa ystävälle kylään, joka asuu ihanasti järven rannalla. Lapset uivat kyllä, mutta uskaltaisinkohan minä...

Nähdään rakkaat, Jenny


P.S Oikein lämpimästi TERVETULOA kaikille uusille lukijoille!! Teitä onkin tullut monta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!