valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

KivaKesäinenKeskiviikko

Ihana lämpö ja aurinko helli meitä tänään pitkästä aikaa! Siksi ilmeisesti tuntuu, kuin olisi jostain horroksesta herännyt ja sain paljon asioita aikaiseksi tänään.
Käytiin miehen kanssa kurkkaamassa löytyisikö kantarelleja ja löytyihän niitä! 15 minuuttia oltiin metsässä ja 3 litraa saatiin koriin. Minä en sienistä tykkää, mutta mies himoitsee. Luulen, että miehen iltapala koostuu tänään paahdetuista ruisleivistä ja kanttismuhennoksesta:)
Metsäretkeltä palattuamme tehtiin suklaapirtelöt koko porukalle ja poika varasi samanlaisen vielä iltapalan jälkiruuaksi. Meillä nautitaan joskus myös iltapalalla jälkiruokaa. Olen tainnut opettaa pojatkin melkoisiksi herkkupepuiksi...
Ostin eilen kirpparilta vanhan puhelimen eurolla. Minusta se on ihan suloinen, vaikken sellaista ole vailla ollutkaan. Ostin nyt, kun halvalla sai:) En tiedä kuitenkaan tuleeko se milloinkaan mihinkään Jennyn taloon esille, saa nähdä. Pojasta se on hurjan hauska! Sillä on useat puhelut jo soiteltu. Poika kun ei ole koskaan varsinaista lankapuhelin aikaa elänyt, niin meillä käytiin samalla pieni puhelin historian päivitys. Huomenissa täytyy varmaan kokeilla toimiiko puhelin oikeasti.

Kovin iloinen olen myös siitä, että Ärrärakkaan laidunkaverin Yasmeenin omistaja eilen ehdotti, että voisi ratsastaa myös Ärrällä. IHANAA!! Tänään he sitten kävivät maastoilemassa ja jatkavat lenkkeilyä jatkossakin. Olen niin iloinen ja Ärrämurukin näytti nauttivan kovin!

Nähdään rakkaat, Jenny

6 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu. Teidän kodista oli kiva juttu Me Naisissa. Teillä on ihania sävyjä ja juttuja kotona. :) Itsekseni mietin ja hymyilin, kun ajattelin, että itse toisin mallinukketorson olohuoneeseen. Voisi miehellä olla asiaa sen jälkeen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa Jennyn Taloon!

   Poista
 2. Ihana juttu oli kodistanne lehdessä. Nauroin miehesi osaa(meillä mies samassa roolissa) ja ihastelin kuvia :) Liityn lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa meille:) Luulenpa, että aika monessa kodissa miehillä on sama "kohtalo" :)

   Poista
 3. Ihana blogi sulla (uusi lukija) ja kyllä, luin myös jutun me naisista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) Olet lämpimästi tervetullut pikku blogiini!

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!