valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Lavatanssit

Perinteeksi muodostuneet matkaratsastajien kesälavatanssit ovat tänään. Tänä vuonna meitä on ennätysmäärä, jei! Punkalaitumelle Särkän lavalle lähdemme 8 naisen voimin ja tapaamme lavalla vielä muutaman matkanaisen.
Tanssiin pääsystä ei ole varmuutta, mutta hyvä seura ja musiikki, Neljän Suoran ja Annika Eklundin tapaan, on riittänyt aina:)
Juomat on kylmässä ja kukkamekko silitetty!
Huomenna heti tapahtuu paluu arkeen. Heinät on maanantaina kaadettu ja heinähommat siis odottavat. Kivaa hommaa sekin, ei tarvitse punttisalilla hikoilla, kun saman voi tehdä paaleilla hyvässä seurassa, ulkona!

Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

 1. Hei Jenny, missä kirppareilla tapaat käydä ja mistä ostit ne kirjaimet joilla saa tehtyä tekstiä metalliin?
  Kiitos tiedosta!
  Terv. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Käyn Lempäälän ja Tampereen kirppareilla. Satunnaisesti myös Helsingissä ja Sastamalassa. Ja matkoilla joka paikassa, mistä kirppis löytyy!
   Jos tarkoitat niitä kirjaimia, joilla tuunasin sen sinkkiarkun, niin se on sellainen levy, jossa on 3 sanaa valmiina. Jeanne d'arc:in ja Virpiltä My Country Homesta ostettu muutama vuosi sitten. Samaa ei varmaan enää saa, mutta vastaavia luultavasti. Yritän pitää silmäni auki, niin voin vinkata, jos löytyy. Virpi on nykyään Jeannen Suomen edustaja, että s-postilla voit varmaan häneltäkin kysellä.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!