valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ei ihan Kitchen aid...

... mutta aid to my kitchen kuitenkin! Ja vihdoinkin!
Olen jo vuosia haaveillut Kitchen aid yleiskoneesta! Tai vuosia jo yleiskoneesta yleensä, mutta viimeisimmät vuodet juurikin noista pyöreämuotoisista ja niin suloisen värisistä Kitchen aideista. Ainoa este minun ja koneen välillä on ollut hurja hinta! Ja on siis yhä edelleen. En siis tokikaan väitä etteikö se olisi hyvä ja ihana, mutta 600e yleiskone ei sovi minun rahapussilleni! Ja kyllä se vähän muutenkin mielessäni jarrua lyö vaikka olisin voinutkin sen esim veronpalautuksista ostaa.

Jokin aika sitten ystäväni, joka painii saman asian kanssa, laittoi facebookissa viestiä, että olenko tutustunut Electroluxin EKM 4100? En ollut kuullutkaan, mutta hetihän se oli tsekattava. Kerman värinen ja aika lähellä K.a:n henkeä. Hinta 499e, mutta yhdestä nettikaupasta saisi hintaan 380e. Tästä innostuin heti, varsinkin kun tämä on huomattavasti tehokkaampi. Isompi kulho jne.
Sitten viime viikolla, kerrankin, minullakin kävi tuuri! Ideaparkin Prisma uudistuu ja myy paljon kaikkea halvalla pois. Tämän minun koneenikin, hintaan 229e!!!!! Se on ollut siis hyllyllä näytekappaleena ja siitä johtui hinta. Viimeiset roponi keräsin ja hain koneen kotiin :) Ja vaikka olenkin tämän hiihto(?)lomaviikon ollut kuumeessa, niin pakkohan minun oli ihan heti tehdä hiukan näkkäreitä, että sain konetta kokeilla! Mahtava apu ja jaksaa todella vaivata isonkin taikinan. Viikonlopuksi pääsen pullataikinan tekoon, kun Helsingin siskoni perheineen tulee äidillemme ja minulle tehtäväksi osui laskiasipullat.
 Tässä koneessa on valot tehosäätimessä ja kulhon yläpuolellakin, jos haluaa esim keskellä yötä, pimeässä leipoa :)

Ihan pikkuisen vain tämä löytö tuo helpotusta hirvittävään ikävääni! Poikani lähti maanantaina rippileirille, minun pieni vastasyntyneeni! Onneksi nyt ollaan jo viikon puolessa välissä ja saan hänet lauantaina kotiin. Viestit ovat liikkuneet tiuhaan ja kivaa tuntuu hänellä siellä olevan! Ihan niinkuin pitääkin! (ainoastaan äiti riutuu ikävästä) Loppuviikosta minulla on aikaa tehdä lisää näkkäreitä ja hiukan kristallipulliakin, jotka molemmat ovat pojan lemppareita! Ahkeraan käyttöön pääsee heti tämä uusi apulainen!

Aurinko pilkahti pilvien välistä tänään ja linnut laulavat jo kovin keväisesti. Voiko jo alkaa puhua keväästä vai pitääkö pelätä vielä takatalvea...

Nähdään rakkaat, Jenny

7 kommenttia:

  1. Vaikuttaa varsin näppärältä korvaavalta koneelta, mies ei ole ainakaan vielä heltynyt minun Kitchen aid maanitteluihini, vaikka kuinka olen väittänyt sen maksavan itsensä hetkessä takaisin :D
    Täytyy tutustua tuohon paremmin, josko semmoiseen saisin myöntymyksen paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inhottavia nuo miehet :) Mutta tämä tuntuu todella hyvältö koneelta!! Suosittelen siis!

      Poista
  2. No, mutta kyllä munkin on sitä alettava metsästämään ;) Kerrohan sitten lisää käyttökokemuksia.
    Täällä yks lomalainen kanssa, huomenna lähden Hyvinkään suuntaan. Täytyisköhän käydä siellä päin jossain Prismassa tsekkaamassa :D Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kerron! Ainakin nyt tuntuu toimivan oikein hyvin ja olevan tosi suuri apu!!
      Onnea metsästykseen! Ja KIITOS, sun ansiotahan tää on! <3

      Poista
  3. hei,ostin itse juuri kyseisen koneen ja toimii hyvin.Oli muuten Prismassa tarjouksessa 249€.Täällä Helsingin seudulla.
    Terveisin lumisesta etelä suomesta juuri sataa.
    Sari Mynttinen

    VastaaPoista
  4. Hei! Kysyisin että kuinka isoa pulla/sämpylätaikinaa koneella voi tehdä? Hieno kone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ihan vielä osaa sanoa sitä maksimimäärää, kun olen itse tehnyt litran taikinoita. Eli litrasta nestettä. Ne onnistuu varsin mallikkaasti, mutta taidan kyllä lähiaikoina kokeilla sämpylätaikinan parista litrasta! Siihen taitavat vielä kulhon reunat riittää... :)

      Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!