valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Sunnuntaisutinat

Olympialaiset ovat pitäneet meitä television ääressä melkoisen tiiviisti viimeiset 3 viikkoa ja tänään jännätään vielä jääkiekon mestareiden ratkaisu. Sitten huomenna on kummallinen tyhjyys, kun ei telkkarista tulekaan päivällä mitään katsottavaa! Minä jään odottelemaan maaliskuun lopussa alkavia taitoluistelun MM-kisoja.

Viime viikolla näpersin sokerimassasta 50 hortensian kukkaa naapurin tyttöjen syntymäpäiväkakkuun ja tänään tämä 5 kerroksinen suklaakakku sain ylleen roosan sokerimassapeiton ja nuo herkät kukat. Kolmisen kymmentä red velvet-cupcakea tein myös ja kuorrutin ne vadelma-tuorejuustokuorrutteella. Jollekin voisi olla taakka, mutta minä nautin! Ihan loppuun asti, jokaikisen kukan sommittelusta ja liimaamisesta.
Kukat kovettuivat muutaman päivän munakennoissa.

Eilen illalla löysin laatikosta ihan muuta etsiessäni Fimo-massan jämät, joka oli alkanut uhkaavasti kovettua. Askartelin puolen yön aikaan uuniin kuivumaan hassut "nimikyltit" lasipurkkeihin. Hauskaa näpräämistä :)
Vaniljasokeri ja leivinjauhe

Valmis kakku pikku prinsessoille

Vaaleanpunaisen kielon alut nostavat päätään mustasta mullasta

Nyt alan jännätä meneekö kiekkokulta naapurimaahan! Illasta ehdin vielä kahvakuulaan ja sitten pakkaamme pojan tavarat ensi viikon laskettelurippileiriä varten. Ihan kamalaa!! Tiedän, että tuo fiksu ja järkevä poikani pärjää kyllä, mutta itsestäni en ole ollenkaan varma!! Mitä minä koko ensi viikon talvilomani teen?!!! Poika sanoi kyllä rohkaisevasti tänä aamuna, että "kyllä sä äiti pärjäät!" Siihen on luotettava :) Ja pelkään, että pakatessa itkeätirautan muutaman kyyneleen ja se on ihan sika noloa :)


Reipasta ja rentouttavaa lomaa kaikille, joilla sellainen on!!
Nähdään rakkaat, Jenny



2 kommenttia:

  1. Oikein miten ihanaisia pikkukylttejä olit askarrellut purkkeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hauskaa näpertämistä "muaeinukutaihanvielä"-iltoihin :)

      Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!