valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Valloittava Vapriikki

Viime viikonlopun vietin Vapriikissa talkoilemassa. Käväisin lauantai-iltana myös Helsingissä meidän perheen tyttöjen kesken syömässä ja teatterissa. Kansallisteatterissa meni "Kun kyyhkyset katosivat" ja palautteeksi voisin nätisti sanoa, etten suosittele sitä kenellekään. Meistä kukaan ei tykännyt. Harmi!
Minun "työpaikkani" kahden päivän ajan.
Ihania AnnaStiinan aarteita
Antik Helenin heppa
 
Pennin ja Lillin Jouluruusuja
 
Greige-lifestyle
 
 
Viimeisen Joululahjan hankin viime maanantaina! Nyt voin keskittyä Joulusta nauttimiseen ja herkkuihin, joita pitää alkaa pikkuhiljaa valmistamaan. Tosin minä en kykene muutenkaan kehittämään minkäänlaista stressiä Joulusta, koska nautin ihan kaikesta siihen liittyvästä tekemisestä! Edes Joulusiivous ei saa minua kiukkuiseksi, koska siivoan sen minkä jaksan ja ehdin. Meillä ei ole koskaan ollut tapana siivota kaappeja tai pestä ikkunoita Jouluksi, koska marttojen sanoin; eipä meilläkään vietetä Joulua niissä kaapeissa eikä minun Jouluani pilaa pesemättömät ikkunat!
Tänä vuonna en lähetä ainokaistakaan Joulukorttia, en edes lähimmilleni, vaan laitan korttirahat lastensairaalalle seuraten pikkusiskoni esimerkkiä.
 
Nähdään rakkaat, Jenny 

6 kommenttia:

 1. En mäkään vietä jouluani kaapissa joten niiden siivoamisesta en stressaannu. teen sen mitä jaksan, ihmiset sen tunnelman luo eikä tiptop-nurkat. :) Kivoja kuvia Vapriikista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Mervi! Jouluna kuitenkin pitäisi nauttia rakkaiden seurasta ja kiireettömyydestä!

   Poista
 2. Ihania kuvia.

  Minäkään en siivouksesta stressaa, tykkään siivoita jouluksi, joinain jouluina siivoa kaiken lattiasta kattoon, myös kaapit, mutta jos ei aika siihen riitä niin jouluni ei mene pilalle sotkuisten kaappien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän keskimmäinen siskomme on perinyt kaikki meidän perheen siivousgeenit, hän nauttii siivoamisesta. En minäkään puhdasta kotia vihaa :) , mutta minä siivoan juuri sen verran kuin viitsin ja ehdin ja jaksan! Samoin meidän nuorimmainen siskomme.

   Poista
 3. Ihanan näköistä.

  Mä en oo juurikaan hankkinut joululahjoja, kun en vaan oo keksinyt mitään kivaa. Jos sitä vaikka tekisi tänä vuonna jotain. Äidilleni ostin Tangle teezer -harjan ja isälleni olen miettinyt perinteistä ruokakoria jonka kokoan itse. Siihen tulee mm. kahvia, teetä, gluteenittomia pipareita tai jotain muita gluteenittomia juttuja ym..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän lahjoilla vielä hirveä kiire olekaan. Aina on parempi miettiä hiukan pidempään ja antaa jotain ihanaa saajalle, kuin rynnätä kauppaan ja ostaa ensimmäinen vastaan tuleva juttu mikä "kelpaa". Ensi viikolla tähän aikaan imlacking on jo kiire :)

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!