valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivänä

Meillä juhlitaan Itsenäisyyspäivää melko hempeissä väreissä. Lumikakulla (Red Velvet-cheesecake) ja vaaleanpunaisilla macaroneilla. Sormessa minulla on uusi Pieces-sormus, harjattua hopeaa, jossa suloisen hennon vaaleanpunainen kristalli. Pöydillä vaaleanpunaisia ja vaalean violetteja hyasintteja. Sielu on sinivalkoinen, vaikka sisustus ei sitä olekaan.
Kiireinen viikonloppu on edessä, mutta niin kovin ihania kiireitä! Huomenna menen aamuksi Vapriikkiin Valkoinen Joulu-sisustustapahtumaan töihin ja iltapäivällä äidin ja siskojen kanssa Helsinkiin. Reippaasti yöksi kotiin, että ehtii hiukan nukkua ennen sunnuntain työpäivää Vapriikissa.
Sen verran täytyy sanoa Itsenäisyyspäivän presidentin vastaanotosta, että olen iloinen, että ensi vuonna juhlallisuudet ovat taas linnassa! Puvut olivat mielestäni tylsiä ja konsertti ei ainakaan minuun tehnyt vaikutusta (paikan päällä toki on voinut olla hyvinkin vaikuttava!!). Vaikkakin Maria Ylipää lauloi upeasti ja Lauri Tilkanen oli puvussaan hurjan komea ;) Kiva silti nähdä taas ensi vuonna tiukempi pukukoodi!


Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

  1. Niin on! Ja sarjaan kuuluu monta muutakin ihanaa korua! Ihan uusi tanskalainen sarja, saatavilla vain Pieces-liikkeistä. Ja mikä parasta kovin huokeita ovat! Saan pojalta lisää Joululahjaksi <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!