valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 22. lokakuuta 2013

Mökkeilyä

Toissa viikonloppuna, samana kun vietimme Viljamin ristiäisiä, kävimme Helsingin siskoni miehen mökillä syömässä ja hiukan ulkoilemassa. Äiti teki meille ruoan ja minulle napsahti jälkkärinakki :) Hiukan yllättäen voitan siinä arvonnan aina :)
Minä tein red velvet-cupcakeja, joille tein hatut marengista ja suklaasta. Kuumensin ensin kokoajan vatkaten marenkia vesihauteessa, otin pois ja sitten vatkasin sen kylmäksi asti. Pursotin cupcaken päälle ja annoin levätä hetken. Sulatin levyllisen maitosuklaata ja puoli levyä tummaa ja sekoitin sekaan puoli desiä öljyä, jotta sain tarpeeksi valuvan suklaaseoksen. Käytä rypsiöljyä, et halua suklaaseesi oliivin makua :) Mitä juoksevanpaa suklaata, sen ohuempi kerros sitä jää marenkiin.
Ihana, ihana mökki! Upeat näkymät. Me syötiin ja puhuttiin ja meteli oli välillä aika hurja, kun kaikki puhuivat päällekäin. Lopuksi mentiin ulos aarteen etsintään.
Aarre järvessä??
Mun kartta. Rasteista löytyi aarteet eli lakua ja Pätkistä!
Lapsista vanhin ja nuorin aarrejahdissa
 
 
Nähdään rakkaat, Jenny


3 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihanan näköisiä leivoksia!!!! Aarteenetsintä olikin kiva juttu, tuo täytyy toteuttaa joskus. Siitä innostuu taatusti kaiken ikäiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aikas hyviäkin olivat. Eikä ollenkaan äklömakeita, vaikka siltä kuulostaakin marenkeineen, suklaineen!
   Ja tuo aarteen etsintä oli tosi kiva juttu!! Suunniteltiin jo toinen samanlainen kuumien kaakaoiden kanssa. Ja aarteiksihan voi laittaa mitä vain, mutta meihin uppoaa parhaiten nuo karkkiset aarteet :)

   Poista
 2. Tosi hauskan näköisiä nuo cupcaket, herkullisenkin. En juurikaan tykkää itse makeasta, mutta noi on kyllä semmosia mitä tekisi mieli syödä :D.

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!