valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 24. lokakuuta 2013

Hiljaa hiipimällä...

...  jo hiukan Joulua. Siis ihan ohuen hennosti, mutta kuitenkin. Tänään on kaksi kuukautta Jouluun ja ensimmäisen Joululehden ilmestymispäivä!
Puolukan varpuja kävin keräämässä heti ekojen pakkasöiden jälkeen ja niistä tein kranssit. Kieputtelin seuraksi IKEAn patterivalot. Hennon vaaleanpunaiset Princettiat laittelin vanhaan soppakulhoon. Ne enteilevät siis Joulutähtiä, harmi vaan ettei niitä Jouluna enää tuossa värissä saa. Kassakuitissakin luki "syystähti". Itse Joulutähdestä minä en tykkää.
Kaikki varmaan tietävät jo kuinka paljon minä inhoan siivoamista! Ostin tänään siihen itselleni motivaattorin, yritän siis ainakin parhaani :)
Kokkikoulun päättäjäiset on Nallunutturaisen kanssa lauantaina. Ja seuravana lauantaina juhlitaan tuota teini-ikäistä poikaani!

Nähdään rakkaat, Jenny

5 kommenttia:

 1. Mukavasti aavistus joulunodotusta sinulla. Valot luo tunnelmaa tähän pimeyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Meillä harvoin käytetään kattovaloa, mutta noita pikkulamppuja ja valosarjoja sitäkin enemmän. Ensimmäiset valosarjat ripustelen jo kesällä, eikä ne minulle olekaan pelkkiä jouluvaloja.

   Poista
 2. Jjjee, joulu! =) Mutta hei, mistä tuota pesuainetta saa? Täällä nimittäin toinen "ei niin siivoushullu". ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin googlettaa tuota pesuainetta enkä löytänyt sitä mistään. Omani ostin pienen paikkakunnan sekatavarakaupasta. Jos haluat, niin voin hakea ja lähettää sulle pullollisen postissa? Jos siellä vielä tätä on. Tai sitten kysyä mistä ovat tilanneet. En ole minäkään ennen tätä missään nähnyt. Laita mulle s.postia osoitteeseen jenny.wilhelmiina@outlook.com jos haluat pesuainetta.

   Poista
  2. Ääh, mä ihan unohdin että kysyin sulta tätä! Mutta ok, mä taidan kuitenkin tyytyä ja pärjätä ilman. :)

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!