valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 2. elokuuta 2013

Uusi pöytä

Minä julistin viime maaliskuussa muuttaessani olohuoneen järjestystä, etten tarvitse enkä halua olohuoneeseen sohvapöytää. Ja jotenkin se avaruus oli ihanaa. Meillä pöytä oli lähinnä rojun kerääjä; lehtiä, lompakoita, kuulokkeita, ohjaimia ja juomalaseja täynnä. Mieleni on muuttunut :)
Muutama vuosi sitten ostin kirpparilta tummanruskean kulahtaneen pöydän, maalasin sen ja vaihdoin vetimen. Nyt sen jaloista sahattiin 15cm pois ja siitä tuli oiva pöytä olohuoneeseen. JA mikä parasta siinä on laatikko, johon saa kaukosäätimet yms piiloon. Yhteisellä sopimuksella tästä ei tule romuvarastoa...
Kuvissa "uutta" olohuoneen pöytää siis lähes kaikkina vuorokauden aikoina, erilaisissa valoissa. Minä tykkään tosi paljon ja ainakaan toistaiseksi pöydälle ei ole kertynyt kuin kynttiläkippoja :)

Koko illan olen kantanut tavaraa ja vaatteita autoon, osallistun huomenna taas kirppistapahtumaan. Välissä oli pakko käydä koiran kanssa pitkä lenkki, muuten menisi liian raskaaksi rehkimiseksi. Toivon hurjaa myyntiä, että pääsisin eroon vaatteista! Ainakaan en ole niitä hinnoilla pilannut.

Huomenna mennään äidin kanssa myös kesäteatteriin Nokialle katsomaan se kauan odottamani Niskavuoren naiset. Vaikka tuntuukin, että kesä on ihan lopuillaan, kun elokuukin varkain tulla tupsahti! Enää viikko lomaa jäljellä, ihan vastahan sitä oli 11 viikkoa... Minä menen kyllä aina näin pitkän loman jälkeen oikein mielelläni töihin. Tulee joku tolkku valvomiseen ja rytmi päivään.


Muistutus: 17.8 on taas antiikki-sisustustapahtuma Hämeenpuistossa, merkkaahan kalenteriin! Ihan hengästyttävän ihania juttuja TAAS myynnissä!

Nähdään rakkaat, Jenny

1 kommentti:

  1. Ihastuttava pöytä siitä tuli :)Olispa kiva tulla sinne kirpparille mutta matkaa on ihan liian paljon ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!