valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 16. toukokuuta 2013

Valmistaudutaan kesään

Koska tämä maailma vehreytyi ihan parissa päivässä, me ollaan Ärrämurun kanssa aloitettu sillä vihreällä herkuttelu, että ponin elimistö tottuu talven jälkeen tuoreeseen ruohoon. Laitumelle päästessään tuo pieni, pullea poni ei ensimmäiseen kolmeen päivään nosta turpaa maasta. Hän syö.
Ihana, ihana poni hörisi minulle niin suloisesti, kun menin tallille. Siinä ihan sydän pakahtuu, kun poniini tunnistaa minut!! Samalla tunsin viillon sydämessä, siitä on 3 viikkoa, kun olen viimeksi ehtinyt tallille!! Ihan kauheaa!! Onneksi alkaa kesäloma parin viikon päästä, niin sitten ehtii taas!
Ponilta on aikas hyvin talvikarva vaihtunut kesäiseen. Kengät nypättiin pois huhtikuussa ja ilman kenkiä mennäänkin sitten koko kesä. Pieni kaviohuolto tehdään ennen laidunkautta. Syksyllä palataan loman jälkeen taas ruotuun ja kenkiin.

Ennen pojan reenikyytiä ja Suomen peliä tein raejuustosämpylät iltapalalle. Poika syö niitä todennäköisesti 5-6, kun haen hänet kotiin! Kasvava teini syö kuin hevonen :)
Huomenna nautitaan kevään ennätys-lämmöstä, mutta viikonlopuksi on kurjasti luvattu vesisadetta. Onneksi ei ole vielä koulujen päättäjäiset! Hyvää ilmaa sille päivälle toivotaan tietysti muiden tavoin myös minä, poika ja hänen pari kaveriaan, jotka meinaamme seistä ja tanssia Keskustorilla YleX:n konsertissa.

Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!