valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Munkkitehdas

Meillä "juhlittiin" vappua poikkeuksellisen rauhallisesti tänä vuonna. Meillä oli munkkitalkoot pojan kanssa, juuri muuten meillä ei vappua edes kotona huomaa. Ei ilmapalloja, ei serpentiiniä. Paitsi sokeria joka paikassa;)
Ja juuri, kun pääsin sanomasta, että Mikki on oppinut hienosti käytöstavat, niin meidän kohoamassa oleviin munkkeihin iski varas... Liikuttavan allapäin oli pieni mäyräkoira, kun luin lakia pöydässä käymisestä. Eikä hän nyt mennyt pöydälle vaan kurkotti vain hiukan. Tavallaan oma vika, kun jätin munkit kohoilemaan niin reunalle. Näkisittepä tuon silmät, en kykene olemaan vihainen...
Todistusaineistona jauhoista jäänyt raahausjälki ;)
 
 
Vaikka juhlinta oli laimeata, toukokuun alkamisesta olen innoissani (vaikkakin ihmettelen mihin katosi huhtikuu...)!! Ensi kuu onkin jo virallisesti kesä!! Ihana kesä ja ihana piiiiitkä loma! Ärrämuru muuttaa kesälaitumelle S:n ja JM:n kotiin karvaisen kummityttöni seuraneidiksi, näen siis Nepuakin sitten useammin. Ensi viikolla selviää sekin mihin tieni vie syksyllä. Huhhuh.
Perjantaina päätetään pojan kiekkokausi ja sunnuntaina lähden A:n kanssa Porvooseen! Miniloma ihan parhaassa seurassa!
Kaikkien ravitsemusterapeuttien iloksi me syödään lounaaksi munkkeja:)
 
Nähdään rakkaat, Jenny


2 kommenttia:

  1. Ihanaa vappua, itse olen ollut kipeänä joten ei tullut eilenkään käytyä missään. Miehen tekemä sima oli vähän liian tujua mun makuun eikä maistunut yhtään sellaiselta kuin tavallisesti.

    VastaaPoista
  2. Voi ei!! Pikaista paranemista! Minulla menossa tammikuun influenssan jälkeen viides pikkuflunssa. Alan todella olla väsynyt tähän...
    Oletko varma, ettei mies ole lorauttanut vähän terästystä vappusimaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!