valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Porvoossa

Vietin ihanan miniloman aurinkoisessa Porvoossa. Maanantai oli oikeastaan ensimmäinen lämmin päivä tänä keväänä. Tämän aamun aamuTV lupasi jatkoa! Ehdin hiukan kummipojan kanssa leikkiäkin, ei mennyt koko matka ihan shoppailuksi :) Ihanaisen A:n kanssa nautiskelimme myös hyvästä ruuasta ja herkuista mm. Suomen parhaimmaksi äänestetystä porkkanakakusta Cafe Helmessä. Paransimme maailmaa ja juttelimme tyttöjen juttuja, hirmuisen rentouttavaa!
Mun ehdoton lempparikauppa!
 
Cafe Helmi
Saippuakuplien metsästystä
Ihana "mökki", ihana paikka!!
Kummipoika ja tuliaisritsa. Mereen ammuimme kiviä ja makarooneja :)
 
Varasin tästä ihanasta täysihoitolasta kesälomamatkan jo minulle ja pojalle! Kesälomaan ei muuten montaa viikkoa enää olekaan...
 
Nähdään rakkaat, Jenny4 kommenttia:

 1. Porvoossa on tullut itsekin lomailtua, ihana tunnelma! Ja muistakaapa käydä lelukauppa Riimikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Riimikossa käydään tietysti aina!! 3 "pakollista" siis; Helmi, Siirtomaatavarakauppa ja Riimikko. Muiden ei ole niin väliä, mutta ihania pikku puoteja siellä on kadut täynnä!! Ja se kukkakauppa, jonka nimeä en nyt saa mieleen, on myös ihana!! Sieltä ostin nytkin itselleni tuliaisia, kun ei näiltä seuduilta saa...

   Poista
 2. Porvoo on ihana. Vaikka asutaan tosi lähellä niin liian harvoin tulee käytyä. Oi, nuo vanhan kaupungin tunnelmalliset kadut ja ihanat sisustuspuodit. Täytyykin pian käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen asunut Porvoossa vuosia sitten ja silloin oli sellainen viharakkaus-suhde. Porvoota rakastin, mutta ihmiset tuntuivat olevan kovin nokkavia pääkaupungin läheisyydestä polleina. Enää en ole sellaista huomannut ollenkaan!! Mä käyn vanhassa kaupungissa ainakin Joulun alla ja kesällä!! Ihana, ihana paikka! Vaikkei mitään ostaisikaan (as if ;) ) niin ihana on vain kierrellä ja katsella.

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!