valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen

Uusi vuosi otettiin vastaan kurjassa vesisateessa. Onneksi seura oli loistavaa ja poskilihakset ovat vieläkin kipeät nauramisesta.
Joulua olen tänään verkkaisesti siivoillut hiukan haikeana pois. En kaikkea toki vielä, mutta aikansa eläneitä hyasinttejä, syömättä jääneitä piparkakkuja ja muutamat Joulukoristeet laatikoihin. Nisset ja kuusi saavat vielä hetkeksi jäädä.
Vuoden ensimmäisen päivän olemme viettäneet löhöstellen pyjamissa ja aamutakeissa koko porukka. Tekemättä mitään tärkeää tai pakkoa. Huomenna harjoitellaan jo paluuta arkeen, kun mies menee töihin ja minulla on pari kurssipäivää. Minä ja poika palaamme sitten viikoksi töihin ja kouluun ennen lähtöä New Yorkiin. Aikamoista lomailua koko tammikuu!
Vuoden ensimmäiseen postaukseen vielä viimeisiä kuvia vuoden 2012 Joulusta.
Joulupupu päiväunilla lempipaikassaan
 
Maailman ihanin tunnelmavalo!
 
 
 
Sitten pyydän hurjasti anteeksi Salaiselta Jouluystävältäni!! Säästin Sinun viimeisen pakettisi aattoiltaan, vaikka sen puolen kuun paikkeilla jo sainkin! Niinpä unohdin siitä sitten mainita täällä. Joten kaunis kiitos Jouluystäväni Leena!! Viimeinen paketti sisälsi Pentikin Jouluteetä ja teesihdin, Minnan servettejä, tulitikut ja pullean puusydämen.
 
Nähdään rakkaat, JennyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!