valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 24. tammikuuta 2013

New York

Eilen palasimme kotiin huikean ihanalta New Yorkin matkalta. Loppu ei vain mennyt ihan niinkuin minä suunnittelin. Sain karmean flunssan ja yli 38 asteen kuumeessa 8 tunnin lento ei ollut niitä miellyttävimpiä. Muuten kaikki meni enemmän kuin hienosti ja luulen, että palanen minusta kaupunkiin jäi ja sitä on lähdettävä vielä joskus sieltä hakemaan:)
Salamatkustaja?

Central Park
Barclaylla NBA:ta katsomassa
Tämän takia tänne tultiin:)
"Meidän" sporttibaari
NHL
Empire state building maasta
Näkymä kerroksesta 86
 
Ihanan matkan aikana sain myös ihanan tunnustuksen pikkuruiselle blogilleni. Kiitän mitä kauneimmin Mirjami!! Vierailen Willa Wanillassa usein! Tunnustukseen palaan hiukan myöhemmin, kun jetlageiltani jaksan:)
 
Nähdään rakkaat, Jenny2 kommenttia:

 1. Voi mitkä tunnelmat, matkakuume iskee. Tuo korkealta otettu kuva on huikaiseva, viereen viereen rakenettua ja julmetusti väkeä. En ole itse olut, toivottavasti joskus :) mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mieletön paikka Sarppu!! Suosittelen ehdottomasti! Itse olen enemmän rantalomailija, mutta nyt olen kyllä kannustanut kaikkia kanssasisariani jättämään yhden löhöilyloman väliin ja säästämään rahaa NYCiin. Se vaan on niitä asioita, jotka täytyy kokea...
   Kiitos samoin Sarppu Sinulle ja lämpimästi tervetuloa meille :)

   Poista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!