valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vielä viikko!

Iloista loppiaisiltaa!
Eilen olimme N:n tupaantuliaisissa muutaman heppatytön kanssa. Useammin pitäisi sillä porukalla kerääntyä, maailma on nyt paaaaljon parempi paikka:) Ja kiva puhua välillä muistakin asioista, kuin ratkoa kisapaikalla ongelmia.
Ihana koti N:llä on pönttöuuneineen ja pihasaunoineen! Tytöt (Y ja Ärrämuru) muuttivat sinne perjantaina ja olen hurjan ylpeä pikku ponistani, joka matkusti hienosti kopissa koko matkan ilman rauhoitusta! Ja hurjan kateellinen N:lle, joka saa keittiön ikkunasta katsella heppoja tarhassa. Minun unelmani myös!
Ihana Joululahjani saapui viime viikolla kotiin ja myös Villa Harmonien arvonnasta voittamani Mailegin possu kotiutui. Possun tiesin suloisen olevankin, mutta kynttelikkö on mahtava!!
Joulun keräsin laatikoihin eilen ja kuusen heitin ulos. Se alkoi näyttää aika kauhealta, kun Elmeri oli syönyt kaikki alimmat oksat metrin korkeuteen asti:)
Ihanin Joululoma on siis nyt lopussa vietetty ja ensi viikolla yritän jaksaa tehdä viisi päivää töitä ennen kuin lähdemme pojan kanssa New Yorkiin. Vielä viikko pitäisi yrittää pysyä housuissaan:) Ja juuri sopivasti tänään tuli tieto, että NHL pelit alkavat, joten pääsemme sittenkin katsomaan peliä!!

Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!