valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Mahtava Milavida!

Minä en ole tällaisen paikan tiennyt olevan olemassakaan! Aivan mielettömän upea paikka ja juuri omiaan Jouluiselle sisustustapahtumalle. Ihania ihmisiä, ihanat puitteet ja ihania aarteita ostin ja paljon jouduin jättäämään paikoilleen, vaikka olisin melkein kaiken kotiin vienytkin:) Väen paljous ilmeisesti yllätti kaikki ja välillä tungos olikin melkoinen! Muutaman kuvan silti onnistuin nappaamaan. Aikas täydellinen päivä! Ja kaiken kruunasi se, että MINÄ voitin Balmuirin ihanan huivin, uskomatonta!
Strutsin sulista tehty hartia"huivi".
Pakko saada:)
 
 
 
Kaunis kiitos järjestäjille!
 
 
Ihaninta toista adventtia Sinulle! Meillä Jouluradio soi, hyasintit tuoksuvat ja minä odottelen poikaa kotiin Joulumyyjäisistä, joissa minäkin aamusella piipahdin.
 
Nähdään rakkaat, Jenny
 
4 kommenttia:

 1. Tapahtuma oli kyllä kaiken kaikkiaan aivan huippu ihana! Ja milläpä kukaan olisi voinut arvata sitä väenpaljoutta, hienoa, että ihmiset löysivät tapahtuman...ihanaa, että Virpi ja Mira jaksavat näitä tapahtumia järjestää! Seuraavaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Olisipa päässyt paikalle. Ja sinua arpaonni vaan jaksaa suosia. Kannattaisi laittaa lotto vetämään ;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut huivi voitosta ! Tapahtuma oli aivan mielettömän ihana. Ihmisiä oli tungokseen asti, mutta se ei menoa haitannut. Seuraavaa tapahtumaa odottaen :)

  VastaaPoista
 4. Tapahtuma oli kyllä ihana! Ja rakennus toi vielä lisäarvoa ja arvokkuutta ja juhlallisuutta tapahtumaan!

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!