valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

perjantai 7. joulukuuta 2012

Ei mennyt niinkuin Strömsössä...

Linnan juhlia katselin eilen ja olin hiukan pettynyt. Ei ainuttakaan "VAU"pukua! Ainoa, jonka olisin itse laittanut päälleni oli Satu Taiveahon puku. Sekin tylsästi (tokikin juhlavasti) musta ja samaa meren-neitomallia Sadulla on ollut niin kauan kuin muistan.
Vapaapäivän kunniaksi olen tänään tehnyt niitä "heti, kun ehdin"hommia. Yksi niistä oli paketteihin laitettavat tähdet taikataikinasta. Kauniita sileitä, valkoisia tähtiä, joissa on lahjan saajan nimi tai jokin Jouluinen juttu. Ei mennyt kyllä minun tähteni niinkuin Strömsössä! Ei sinne päinkään. Minulla oli mielessäni täydellisistä "pakettikorteista", toteutus ei sitten ihan vastannut kuvitelmia:)
Jouduin siis tuunaamaan omia askartelujani heti, kun en viitsinyt niitä roskiinkaan heittää. Pieleen mentiin alusta alkaen; otin vahingossa voipaperia leivipaperin sijaan ja siihenhän jää kaikki kiinni uunissa. Minun yksipuoleisiksi tarkoitetuista tähdistä tuli kaksipuoleisia (toisessa tähdessä nimi ja toisessa Jouluinen lause), kun vielä uunissa tähtien sakarat jostain syystä kääntyivät ylöspäin. Väliin rutistelin ja liimasin silkkipaperia ja kakkupaperia. Siivouksessa onnistuin sitävastoin täydellisesti:)
En laita tänne ohjetta taikataikinasta, koska jokin näissä meni surkeasti pieleen:)

Sain ilokseni aamulla tietää, että olen voittanut Villa Harmonien arvonnassa pääpalkinnon eli Mailegin ison possun!! Ihanaa! Minä en ole koskaan, milloinkaan voittanut arpajaisissa!

Siivotussa talossa tuoksuu hyasintit ja glögi, johon lorautan illemmalla hiukan terästystä ja lähden ystävien kanssa pikkujouluihin;)

Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!