valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

torstai 23. kesäkuuta 2011

"Paviljonki"


Pari viikkoa sitten kävin ystäväni kanssa Sarkan pihakirppiksellä ja ostin tuon sänkykatoksen huokeaan hintaan. Olen unelmoinut sellaisesta englantilaisesta, 8-kulmaisesta, koukeroisesta paviljongista, mutta niihin minulla ei (ainakaan vielä) ole varaa! Ostin siis korvikkeen ja aivan upea siitä tulikin! Niin on välimerellinen tunnelma! Ihanaa nautiskella iltapäiväkahveja ystävien kanssa.
Tänään siellä juotiin pojan kanssa keskikesän juhlan kunniaksi verhojen hulmutessa mansikkamehut. Kauaa emme ehtineet nautiskella, kun melkein saimme sadekuuron niskaamme!
Toissa päivänä täällä oli niin kova ukonilma, että ikkunat helisivät ja rakeet pieksivät kesäkukkia. Moneen vuoteen ukkonen ei ole ollut niin "päällä". Ja päällä se oli ilmeisesti ollut myös laitumella, kun kaikki hevoset olivat ihan säikkyjä, eivätkä tulleet portille vastaan. Ärrän sain kuitenkin lenkkikaveriksi napattua ja teimmekin kivan 1,5 tunnin lenkin kesäillan meitä helliessä. Myrskyn jälkeen on poutasää:)
Huomenna, juhannusaattona menemme kaikki miehen sisarusten ja lasten kanssa miehen siskon luo. Siellä on niin paljon väkeä (12 aikuista ja 14 lasta!), että paljon varmaan taas sattuu ja tapahtuu! Lauantaina keräännymme yhteen muutaman kaveripariskunnan kanssa, aikuisten juhliin, ihan ilman lapsia. Ganciani on jo kylmenemässä:)
Iloista keskikesän juhlaa siis ja tehkäähän taikoja!
Nähdään rakkaat, Jenny 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!