valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

lauantai 4. kesäkuuta 2011

KESÄLOMA!!!

Ihanaa, vihdoinkin täällä! Kauan odotettu kesäloma! Aion taas olla kotona pojan kanssa ihan koko kesän eli töihin palaan vasta 10.8. No pieniä matkasuunnitelmia tietysti on, niinkuin ensi viikkoinen pikavisiitti Tallinnaan ystävän kanssa. Miehen loma alkaa vasta heinäkuun puolessa välissä, joten katsotaan matkaammeko silloin jonnekin. Kotonakin kyllä hommia riittää: terassi, skafferi, piha....ym.
Pyörä on minun kesäkulkupelini;) Sen on isäni ostanut Tampereen Rauta-Otrasta vuonna 1969 äidilleni. Löysin sen talvella mummulan navetasta. Mies sitä vähän joutui kunnostamaan, kuten osti uudet rankaat, pesi ja öljysi ketjut ja jarrut, mutta muuten se on ihan alkuperäisessä kunnossa ja minusta aivan ihana. Ja aito ja vanha!
Sireenit ja omenapuut kukkivat mitä kauniimmin ja olohuoneessamme tuoksu on aivan huumaava! Käynkin sireeni "varkaissa" niin kauan kuin ne vain jaksavat kukkia. Harmi, että aika on todella lyhyt.
Olen pojan todistukseen oikein tyytyväinen! Häntä harmittaa uskonnon numero hiukan, mutta minua ei. Ei se ole niin tärkeä aine poikani tulavaisuuden suunnitelmia ajatellen. Illalla juhlimme boolilla ja pizzalla. Ja nautiskelemme siitä, ettei ole kiire mihinkään!
Ihanaa kesää, oli lomaa tai ei!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!