valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kesän iloja

Huh! Muutaman päivän blogitauon kun pitää, niin johan ehtii tapahtua! Aloitan siis ihan viime viikon alusta. Maanantaina kävin kävelyllä ystäväni  ja hänen 4 vuotiaan matkakasvattinsa kanssa henkisenä tukena. Kun ystäväni oli nousemassa ruunansa selkään, minä otin ohjasta kiinni ja pikku-D kirjaimellisesti vei kädestäni palan:) Tiedän kyllä, että hänellä on tapana napsia, mutta en ollut varautunut kunnon puraisuun. Aika upea rupi ja keltaisen-violetti iso mustelma on nyt siitä käsivarressa muistona.
Seuraavana päivänä tein taas kylästelyn samaiseen taloon, kun varsa syntyi. Ystäväni soitti minulle matkalla töistä kotiin ja lähdin heti katsomaan uutta tulokasta. Minusta tuli todella pitkä jalkaisen tammavarsan kummitäti;) Kaiholla muistelin viime kesää ja suloisen suloista Kirppua...
Puolen viikon paikkeilla ehdin sitten jo omaa, rakasta Ärrää katsomaan ja hän on hyvin tyytyväinen eloonsa laitumella. Raahasin hänet väkisin pikku juoksu lenkille, vaikka helle olikin melkoinen vielä iltaseitsemältä. On se vaan rakas poni kaikkine vikoineen ja hullutuksineen!
Keskiviikkona soitti myös ihanainen A Helsingistä ja pyysi minua poikansa kummiksi! Poika on siis jo 2 vuotias, mutta minut lisätään hiukan jälkikäteen kummilistaan. Pojan jo olemassa olevat kummit katkaisivat kaikki yhteydet pian ristiäisten jälkeen ja minä nyt kuitenkin näen poikaa aika usein välimatkan huomioon ottaen. Minusta on ihanaa ja olen aikas otettu saamastani kunniatehtävästä!
Torstaina lähdin tämän uuden varsan "mummin" kanssa Tallinnaan pikavisiitille. Aamu laivalla menimme ja ilta laivalla tulimme kotiin. Ylimmät kuvat ovat tunnelmia helteisiltä pikku kaduilta ja kengät ostin itselleni matkalta. Sopivat erityisen hyvin häihin ostamani yläosan kanssa. Kenkiä häihin lähdin etsimäänkin ja onneksi löysin! Tykkään niistä itse kovasti!
Loppu viikko meni nauttien helteestä. Kävimme pojan ja miehen kanssa pyöräilemässä, grillailimme ja katselimme ilta myöhällä elokuvia. Lauantaina pesimme miehen kanssa kaikki matot ja poltimme mahtavasti selkämme. Lauantai-illan ja sunnuntain mies oli kalassa ja minä ja poika ystäväperheen luona kylässä. Pojat uivat ja me naiset teimme kirpparikierroksen ja teimme ihania löytöjä! Sarkan pihakirppikselläkin käytiin. Nyt olen aarteitani taas pikku hiljaa ripotellut paikoilleen.
Alin kuva on orvokista, joka varmastikin näyttäisi minulle kansainvälistä sormimerkkiä, jos kykenisi;) Olen vuosia etsinyt oikeasti vaaleanpunaisia orvokeita, näin sellaisia joskus jossain lehdessä ja nyt en löydä niitä mistään! Toissa päivänä meidän kuistin portaan alta puskivat nämä kaunottaret. Vaaleanpunaisina ja niin totaalisen väärässä paikassa! Olen varma, että jos yritän niitä lähteä kaivamaan ja siirtämään, ne kuolevat, joten annan niiden sitten tuossa sepelillä kukkia. Ihailen niitä aina kotiin tullessani.
Tänään, kun piiiitkästä aikaa sataa ja näköjään ihan koko päivän, olen siivonnut Jennyn talon lattiasta kattoon! Nautin poikien kanssa puhtaudesta, viileydestä ja lätyistä!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!