valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Aamu aurinkoinen

Tahtomattani tuli näköjään heti pieni blogitauko... Nyt on kyllä seuraavat viikot aika kiirettä, katsotaan kuinka usein tänne ehdin! Kuvia olen ottanut paljon ja niihin joudun valitettavasti palaamaan myöhemmin, se ei olekaan niin helppoa, kuin kuvittelin! Meidän koneella on kovasti puutteita ja niitä nyt koitan laitella kuntoon! Sarkkakin kävi kylästelemässä ja kurkkasi samalla konetta ja tie nousi pystyyn, juurikin koneen vajavaisuuksien vuoksi! Uskokaan pois, parhaani teen!
Ärrän kiimakierto on täysin sekaisin ja melkoista painia asian kanssa käydään. Munasarjojen leikkaaminen ei tule kuuloonkaan, vaikka ensin kuvittelin, että se voisi olla yksi mahdollisuus. Ensinnäkin leikkaus maksaa 2000e ja eräs tietämäni matkahevonen kuoli juuri leikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin. Alan olla kohta neuvoton ja lannistettu...
Eilen illalla tein iltapalaksi jättipasteijoita ja RisiFruttia itse. Joo! Meidän poikien lempparia on siis se kaupasta saatava purkkiversio, mutta ajattelin riisipuuron suurkulutus kotitaloutena, että kokeilen sitä itse. Niin, meillä syödään riisipuuroa ihan yhtälailla heinäkuussa, kuin joulukuussakin. Ja myös laskiaispullia ympäri vuoden! Ihan hyvää puurosta tuli, miehen mielestä ehkä jopa kaupan versiota parempaa. Keitin siis hiukan normaalia paksumman riisipuuron ja lisäsin vaniljakastikkeen sekaan. Vadelmahilloon lisäsin joukkoon tuoreita vadelmia, nam! Poika tykkää kaupanversiosta enemmän, koska se on makeempaa!
Viimeinen työpäivä tänään kaupalla. Mieli on jotenkin tyhjä... Siihen toki vaikuttavat niin tulevat FEI-kisat, kuin Ärrän kiimahuoletkin, kunpa olisi jo kesä...
Sisustus-suunnitelmat ovat taasen suuria! Kuten myös tulevaisuuden suunnitelmat:) Avaan verhot ja päästän auringon sisään ja imen itseeni vähän aurinkoista mieltä!
Ystävääni odotan matkaltaan kotiin enemmän kuin koskaan! Hän pääsee tänään kotiin JAPANISTA! Tsunamia hän ei luojankiitos kokenut, mutta järistykset kylläkin. Aika hurjaa!
Nähdään rakkaat, Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!