valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Vihdoinkin kunnon kesä!

Kuin varkain tuli melkein kuukauden blogihiljaisuus! Kesäkuu hurahti ohi, suurimmaksi osaksi sataen lähes joka päivä. Minkäänlaista taukoa blogissa ei ollut tarkoitus pitää, mutta niin vain kävi, kun oli suhteellisen paljon menoa... Niistä menoista osasta saatte nyt kuvakavalkaadin. Joskin hieman epäjärjestyksessä, kun kuvat ovat sekä puhelimesta että kamerasta.

Ärrä-murun juhannuslook :) 
Minulla oli juhannusvieraina ihania naisia (ja lapsia) ala-aste ja yläasteajoilta. Espanjassa asuneet lapset saivat aimo annoksen suomalaisia juhannusperinteitä.

Minun 7 kukkaani tyynyn alle (ei kyllä toiminut :) )

Minä ja Mikki

Stand upia

Mikki täytti 29.6 2 vuotta. Herrrrkullisessa kakussa oli maksalaatikkoa, jogurttia, juustoa ja nakkeja!

N <3 C  Iltojen iloksi askartelin hääkeksejä. Lopputulos oli kimaltavampi, kuvassa vielä ilman kimallusta..

Matkakisoissa yritin ensin leikkiä turistia :) Ihanaa, että pääsin tositoimiin Emman huoltoon!
Kesäkynnet

Mä niin rakastan tätä herkkyyttä!

Mä ostin tussin, jolla voi kirjoitella laseihin, peileihin ymym Innostuin kummitytön kanssa kirjoittelemaan astiakaappiinkin ja kummityttö piirsi olohuoneen peiliin minut ja Mikin.

Sadepäivien ajankuluksi ostin sabluunan ja tekstiiliväreja ja askartelin 2 paitaa. Toisessa lukee "holy chic" ja toiseen töpöttelin "I'm a cake kind a girl". Hauskaa, tosin aikaavievää hommaa.


Pionin suloiset kukat antoivat odottaa itseään, mutta vihdoin pulleat nuput avautuivat toissa päivänä! Ihan pakahduttavan kauniita kukkia!!!

Nyt onkin pari viikkoa suhteellisen seesteistä JA hellettä ja heinäkuun lopussa lähden tyttöjen kanssa Ahvenanmaalle 3 päiväksi! Enkä malta odottaa!!

Nähdään rakkaat, Jenny

2 kommenttia:

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!