valkoista sisustamista, kirpparilöytöjä ja unelmia

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Juhlien viikonloppu

Vihdoinkin kauan odotettu viikonloppu saapui. Ilolla ja minun puoleltani hiukan kauhulla, stressillä ja haikeudellakin odotettu. Lauantaina siskoni poika sai nimen ja sunnuntaina oma poikani pääsi ripille. Vaikka tirautin jo puvun sovituksessa muutaman kyyneleen, sain yllättävän hyvin koottua itseni tänä suurena päivänä.
Tein kakut ja keksit molempiin juhliin ja pojan rippijuhliin vielä voileipäkakut, ruokaa ei niissä juhlissa tarjottu. Kukkakimput, jotka perjantai-iltana tein saatiin hyödynnettyä molemmissa juhlissa. Meidän kimppujen väreiksi valikoitui violetti, vaalean keltainen, vaalean vihreä ja valkoinen. Siskoni kanssa emme kumpikaan halunneet sitä "sinistä pojalle", vaan jotakin muuta! Yhdistelmä on mielestäni ihana! Kimpuissa oli siis tertturuusuja, ruusuja, freesiaa, ranunculusta, neilikkaa ja hyasintteja. Keltaisia hyasintteja haudoin ensin 6 viikkoa jääkaapissa ja sitten 4 päivää ennen otin ne huoneen lämpöön ja aloitin hullun lämpimällä vedellä kastelun, että kukat aukeavat ja varret kasvavat pituutta kimppuihin sopivaksi. Aika hullua, sanon minä :)Minun juhliin teettämäni juhlahamonen.

Nimiäiskakut. Norsu ja pikkuvaatteiden pyykkinaru koristeina.
Konfirmaatiopäivä


Ystävä kävi tekemässä minulle kampauksen, aaaivan ihana! Kummitädeille tein vielä sormukset alttarilla siunausta varten

Rippiruusuista meinasi tulla kiistaa :) Minä olisin halunnut valkoiset, mutta hitsi, lapsella onkin oma tahto :)
Rippikakussa oli ylemmässä kerroksessa vadelmaa ja alempana suklaata.Täytekeksit olivat skoottereita, mäyräkoiria, tähtiä ja tuo pyöreä napin näköinen esittää sählypalloa :)
Poika sai skootterin rippilahjaksi.

Ihana viikonloppu täynnä rakkaita ja meille tärkeitä ihmisiä, iloa, liikutuksen kyyneleitä, herkkuja, voisin juhlia vaikka joka päivä!

Lauantai-iltana ehdin kuin ehdinkin vielä käväistä Vapriikin sisutustapahtumassa (jonne en sattuneesta syystä nyt päässyt töihin) Ja suuren suureksi yllätyksekseni olin voittanut Kirstulan arvonnasta JDL:n ihanan tyllihameen!! Huippua! 
Samalla noudin Terhiltä (Amalias Hem) 2 tilaamaani PussPuss mukia. Nämä ovat nyt valkoisia entisten vaaleanpunaisten ja harmaiden seuraksi. 
Ensi kerralla niistä lisää, toinen on nimittäin minun äitienpäivälahjani!

Mä yritän palata nahkeaan, juhlien jälkeiseen arkeen...

Nähdään rakkaat, Jenny

7 kommenttia:

 1. Mielettömän upeita baakkelseja!!!! VAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja aika hyviäkin :) Harmi kun ei saa makua tätä kautta!

   Poista
 2. Ihana juhlaviikonloppu teillä takana. Mahtavat kukka-asetelmat ja leipomukset olet tehnyt!!! Kyllä aika vaan rientää nopeasti, teidän vasta pikkuinen pääsi jo ripille:)! Onnittelut ja halaukset, -Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana ja tunteikas viikonloppu! Ja kiitos Annika!! Ihan kauheasti nuo lapset kasvaa, onneksi itse pysyy tosi nuorena :)

   Poista
 3. Kaunista kuten aina! Ihan melkein hengästytti itseäkin kun katseli kuvien välityksellä tuota työmäärää, jonka olet juhlia varten tehnyt, huh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iitu <3 Täytyy myöntää, että jossain kohtaa meinasi usko loppua, mutta onneksi ei kuitenkaan kun sain apukäsiä paikalle!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun ilahdutit minua tervehdykselläsi!